Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo XC90 meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, drumurile noastre nu sunt neapărat sigure și, indiferent că plouă, vânt sau ninge, deseori nu avem de ales decât să luăm Volvo XC90 al nostru. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu sunteți în siguranță, dacă aveți impresia că dvs Volvo XC90 trage spre stânga, atunci ești în locul potrivit. Am luat decizia de a pregăti acest conținut pentru a vă ajuta să descoperiți cauza acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi declanșatoarele unui Volvo XC90 care trage spre stânga fără vibrații și, pentru a încheia, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volvo XC90 care trage spre stânga fără vibrații

Volvo XC90 trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu circumstanțele Volvo XC90 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai tradiționale rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, în realitate, paralelismul este ajustarea unghiului vertical al roți, această reglare se realizează în mod normal atunci când schimbați anvelopele. Deși este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea aliniamentului tău, poți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă observi o uzură anormală la Volvo XC90, este probabil ca alinierea să fie de vină. În acest caz, mergeți la garaj sau la expertul în anvelope pentru a le corecta.

Volvo XC90 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singura explicație pentru o mașină care trage spre stânga. În realitate, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este rațional ca Volvo XC90 dvs. să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul de rănire dacă aveți Volvo XC90 trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, prin urmare, va trebui să le schimbați mai repede.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volvo XC90

Volvo XC90 meu trage spre stânga și experimentez vibrații:

Volvo XC90 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo XC90 care trage spre stânga dar declanșează și vibrații în volan. Primul declanșator comun al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. În realitate, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai desfășura datoria de amortizor și liant între diferitele părți auto ale transmisiei tale față, ceea ce creează o lipsă de stabilitate în direcție și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volvo XC90 o trage spre stânga. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să examinați conținutul nostru specific.

Volvo XC90 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo XC90 dvs. trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, de obicei cea din față, este moartă, ar trebui, în plus față de defectul de traiectorie, să simți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. În realitate, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce creează cu siguranță un defect de traiectorie. Examinați-le starea și solicitați-le să fie schimbate dacă este necesar.

Volvo XC90 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo XC90 care trage spre stânga și generează vibrații datorită amortizoarelor. Indiferent că este vorba de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate deranja comportamentul obișnuit al lui Volvo XC90. Ar trebui, chiar și așa, să simțiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți un înlocuitor de către tehnicianul auto, dacă este necesar.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volvo XC90 meu?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector