Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo XC90 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, pistele noastre nu sunt neapărat sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volvo XC90 al nostru. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu ești relaxat, dacă ai senzația că ești Volvo XC90 trage spre dreapta, atunci ești în locul potrivit. Cu toții am ales să scriem conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să descoperiți cauza acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, ne vom uita mai întâi la cauzele unui Volvo XC90 care trage spre dreapta fără vibrații și, în sfârșit, la o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volvo XC90 care trage spre dreapta fără vibrații

Volvo XC90 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul lui Volvo XC90 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice origini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare se face în mod normal atunci când înlocuiți anvelopele. Chiar dacă este complicat sau chiar imposibil să cunoști starea aliniamentului tău, poți să te uiți la pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă găsești uzură anormală la Volvo XC90, este probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În acest caz, mergeți la garajul de service sau la expertul în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Volvo XC90?

Volvo XC90 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Volvo XC90 dvs. nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. Pe lângă riscul unui incident dacă întâlnești Volvo XC90 trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Volvo XC90 meu trage spre dreapta și întâlnesc vibrații:

Volvo XC90 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo XC90 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Prima justificare regulată a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai gestiona scopul de amortizor și liant între diferitele unități ale sistemului dumneavoastră de propulsie față, ceea ce va provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte. decât celălalt pe care Volvo XC90 o trage spre dreapta. Verificați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele cu blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul articolului nostru.

Volvo XC90 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo XC90 dvs. trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în general cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă deficiența de traiectorie, să suferiți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt instalați, ceea ce cu siguranță va provoca o deficiență a traiectoriei. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo XC90

Volvo XC90 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo XC90 care trage spre dreapta si creeaza vibratii datorita amortizoarelor. Indiferent de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare deficiență legată de amortizoare poate perturba comportamentul normal al Volvo XC90. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Examinați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire dacă este necesar.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию