Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo xc70 meu trage la dreapta, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, pistele noastre nu sunt neapărat sigure și, indiferent că plouă, vânt sau ninge, deseori nu avem de ales decât să luăm volvo-ul nostru xc70. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu ești în largul tău, dacă ai senzația că ești volvo xc70 trage spre dreapta, atunci ești pe site-ul bun. Cu toții am decis să scriem acest conținut pentru a te ajuta să descoperi originea acestei probleme și să te simți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii tale. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza inițial cauzele unui volvo xc70 care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a termina, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

volvo xc70 care trage spre dreapta fara vibratii

volvo xc70 trăgând spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul Volvo xc70 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai de bază rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, adevărul este că paralelismul este ajustarea unghiului vertical al roțile, această reglare se face în mod normal atunci când vă schimbați anvelopele. Cu toate acestea, este complicat sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la volvo xc70, este cel mai probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În acest caz, mergeți la mecanicul dumneavoastră sau la un profesionist în anvelope pentru a o rezolva.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana volvo xc70

volvo xc70 trage spre dreapta din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este evident că volvo xc70 nu mai este o direcție stabilă. Așa că nu uitați să examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă întâlnești volvo xc70 trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Volvo xc70 meu trage spre dreapta și întâlnesc vibrații:

volvo xc70 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui volvo xc70 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Primul declanșator cunoscut al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu își vor mai asuma datoria de amortizor și de liant între diferitele părți auto ale trenului tău de rulare față, ceea ce poate provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate. pe o parte decât pe cealaltă, pe care volvo xc70 o trage spre dreapta. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silențioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru special.

Volvo xc70 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo xc70 tau trage spre dreapta este unul dintre rulmentii tai, în mod obișnuit cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă defectul de traiectorie, să întâlniți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce poate provoca automat un defect de traiectorie. Examinați starea lor și puneți-le să le schimbe dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric volvo xc70?

Volvo xc70 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs volvo xc70 care trage spre dreapta si face vibratii din cauza amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate perturba comportamentul obișnuit al volvo xc70. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor dvs. și cereți tehnicianului dvs. auto înlocuirea dacă este necesar.

Dacă mai aveți întrebări despre volvo xc70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector