Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo XC60 meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unui vehicul este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, drumurile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, adesea nu avem de ales decât să luăm Volvo XC60. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu ești confortabil, dacă ai impresia că ta Volvo XC60 trage spre stânga, atunci ești pe pagina bună. Echipa noastră a decis să pregătească acest articol pentru a vă ajuta să descoperiți originea acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita inițial la cauzele unui Volvo XC60 care trage spre stânga fără vibrații și în final, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volvo XC60 care trage spre stânga fără vibrații

Volvo XC60 trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu circumstanțele Volvo XC60 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre originile cele mai tipice ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roți, această reglare se efectuează de obicei atunci când înlocuiți anvelopele. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă identificați uzură anormală a Volvo XC60, este probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În astfel de cazuri, mergeți la garaj sau la specialistul în anvelope pentru a o rezolva.

Volvo XC60 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre stânga. În realitate, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este rațional ca Volvo XC60 dvs. să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă simțiți că Volvo XC60 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Volvo XC60?

Volvo XC60 meu trage spre stânga și simt vibrații:

Volvo XC60 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo XC60 care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Prima justificare regulată a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. În realitate, atunci când sunt prea uzate, nu-și mai asumă rolul de amortizor și de liant între diferitele părți ale sistemului de propulsie față, ceea ce creează o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Volvo XC60 o trage spre stânga. Examinați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru detaliat.

Volvo XC60 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo XC60 dvs. trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, în cele mai multe cazuri cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă problema de traiectorie, să suferiți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. În realitate, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se vor mai roti la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce creează cu siguranță o problemă de traiectorie. Examinați starea lor și puneți-le să le schimbe dacă este necesar.

Volvo XC60 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo XC60 care trage spre stânga și generează vibrații datorită amortizoarelor. Indiferent de cupa amortizorului, de arcurile obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare problemă legată de amortizoare poate perturba comportamentul natural al Volvo XC60. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Examinați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire, dacă este necesar.

Weiterlesen:
Motorul Volvo XC60 zdrăngănește când este rece

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector