Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo XC60 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unui vehicul este o activitate zilnică pentru mulți oameni, pistele noastre nu sunt întotdeauna în siguranță și indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volvo XC60 al nostru. Neputând acționa asupra condițiilor de trafic, încercăm să avem cel puțin un automobil sigur! Dacă nu sunteți în siguranță, dacă aveți impresia că dvs Volvo XC60 trage spre dreapta, atunci ești pe site-ul bun. Cu toții am luat decizia de a pregăti conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să găsiți sursa acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ne vom uita mai întâi la cauzele unui Volvo XC60 care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a încheia, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volvo XC60 care trage spre dreapta fără vibrații

Volvo XC60 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul lui Volvo XC60 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice origini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, realitatea este că paralelismul este reglarea unghiului vertical al roțile, această reglare se realizează mai ales atunci când schimbați anvelopele. Chiar dacă este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la Volvo XC60, este cel mai probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În acest caz, mergeți la expertul în garaj sau în anvelope pentru a o rezolva.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volvo XC60?

Volvo XC60 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este logic ca Volvo XC60 dvs. să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă simțiți că Volvo XC60 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Volvo XC60 meu trage spre dreapta și simt vibrații:

Volvo XC60 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo XC60 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Prima justificare de bază a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea deteriorate, nu-și mai asumă rolul de amortizor și de liant între diferitele părți ale transmisiei tale față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și la posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o singură parte. decât celălalt pe care Volvo XC60 o trage spre dreapta. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să parcurgeți conținutul articolului nostru specific.

Volvo XC60 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo XC60 dvs. trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în cele mai multe cazuri cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de deficiența traiectoriei, să experimentați o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce duce automat la o deficiență de traiectorie. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volvo XC60?

Volvo XC60 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo XC60 care trage spre dreapta si produce vibratii din cauza amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare deficiență legată de amortizoare poate afecta comportamentul obișnuit al lui Volvo XC60. Ar trebui, totuși, să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire, dacă este necesar.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC60, accesați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию