Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo V60 meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru cei mai mulți dintre noi, căile noastre nu sunt tot timpul sigure și indiferent că plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volvo V60. Neavând capacitatea de a acționa asupra condițiilor de trafic, încercăm să avem cel puțin o mașină sigură! Dacă nu ești în largul tău, dacă ai senzația că ești Volvo V60 trage spre stânga, atunci ești în locul potrivit. Cu toții am decis să scriem conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să găsiți sursa acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vom verifica inițial declanșatoarele unui Volvo V60 care trage spre stânga fără vibrații și, pentru a termina, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volvo V60 care trage spre stânga fără vibrații

Volvo V60 trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu circumstanța Volvo V60 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai de bază surse ale unei traiectorii nedreapte pe o mașină este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare este în general finalizată atunci când înlocuiți anvelopele. Chiar dacă este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți examina pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la Volvo V60, este probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În acest caz, mergeți la expertul în garaj sau în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volvo V60 meu?

Volvo V60 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre stânga. În realitate, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Volvo V60 dvs. nu mai este o direcție stabilă. Așa că nu uitați să examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă trageți Volvo V60 spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Volvo V60 meu trage spre stânga și experimentez vibrații:

Volvo V60 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo V60 care trage spre stânga dar declanșează și vibrații în volan. Prima justificare regulată a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. În realitate, atunci când sunt prea uzate, nu își vor mai gestiona funcția de amortizor și liant între diferitele părți ale transmisiei tale față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și la posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volvo V60 o trage spre stânga. Examinați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele cu silent block-urile, vă rugăm să citiți conținutul articolului nostru.

Volvo V60 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo V60 dvs. trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, în mod obișnuit cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de defectul de traiectorie, să simțiți o vibrație singulară sau zgomot de rulare. În realitate, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se vor mai roti la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce duce inevitabil la un defect de traiectorie. Examinați-le starea și solicitați-le să fie schimbate dacă este necesar.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volvo V60, ce pot face?

Volvo V60 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo V60 care trage spre stânga și creează vibrații datorită amortizoarelor. Fie că este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare defect relevant pentru amortizoare poate perturba comportamentul obișnuit al Volvo V60. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire dacă este necesar.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector