Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo V60 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți dintre noi, pistele noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, deseori nu avem de ales decât să luăm Volvo V60. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem cel puțin un automobil sigur! Dacă nu ești în largul tău, dacă ai impresia că ta Volvo V60 trage spre dreapta, atunci ești în bine. Cu toții am luat decizia de a compune acest articol pentru a te ajuta să descoperi originea acestei probleme și să te simți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii tale. Pentru a face acest lucru, ne vom uita mai întâi la cauzele unui Volvo V60 care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a termina, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volvo V60 care trage spre dreapta fără vibrații

Volvo V60 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul lui Volvo V60 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice origini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roți, această reglare se realizează în mare parte atunci când înlocuiți anvelopele. Cu toate acestea, este greu sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți examina pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă găsiți uzură anormală la Volvo V60, cel mai probabil alinierea este de vină. În acest caz, mergeți la garaj sau la un profesionist în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volvo V60 al meu?

Volvo V60 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Volvo V60 dvs. nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă trageți Volvo V60 spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Volvo V60 meu trage spre dreapta și experimentez vibrații:

Volvo V60 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo V60 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Primul declanșator general al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea deteriorate, ele nu își mai asumă rolul de amortizor și de liant între diferitele părți ale sistemului de propulsie față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Volvo V60 o trage spre dreapta. Verificați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți cu adevărat mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru specific.

Volvo V60 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo V60 dvs. trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în general cea din față, este moartă, ar trebui, pe lângă defectul de traiectorie, să suferiți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se vor mai roti la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce provoacă inevitabil un defect de traiectorie. Verificați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volvo V60 meu?

Volvo V60 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo V60 care trage spre dreapta si produce vibratii din cauza amortizoarelor. Indiferent dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate perturba comportamentul normal al Volvo V60. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire dacă este necesar.

Dacă mai aveți întrebări despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию