Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo V60 care nu mai accelerează

Observarea unui comportament neobișnuit al motorului pe mașina lui nu este un indiciu bun. Într-adevăr, motorul motorului este organul principal al mașinii dvs. și orice indiciu al unei defecțiuni trebuie observat imediat și trebuie să încercați să găsiți motivul acestei defecțiuni. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care Volvo V60 dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat acest fișier pentru a vă ajuta să aflați originea defecțiunii dvs. Pentru a face acest lucru, vom analiza majoritatea motivelor care ar putea justifica ca Volvo V60 să nu accelereze bine.

Volvo V60 meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea motivele care vă pot determina Volvo V60 să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai obișnuite motive este că dvs aprinderea nu funcționează corect. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza defecțiunea și la ECU care în sine poate transmite informații proaste care vă vor afecta aprinderea. Poate părea că Volvo V60 dumneavoastră a fost pus în siguranță, nu ezitați să examinați acest conținut pentru mai multe detalii. Pentru a verifica dacă una dintre aceste preocupări nu este motivul pentru care mașina nu mai accelerează, va trebui să rulați Volvo V60 prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă, vă poate clarifica găurile de accelerație pe care le obțineți, dacă aveți doar una în circumstanțe normale, Volvo V60 dumneavoastră nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volvo V60, ce să faci?

Volvo V60 meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra complicațiilor cu injectoarele din Volvo V60. Dacă aveți senzația că vehiculul dvs. cu motor pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este rezonabil de probabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au obturat sau s-au congestionat, care are ca rezultat un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, va afecta inevitabil funcționarea lui normală, nu uitați să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în timpul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Volvo V60, nu ezitați să citiți conținutul nostru mic pentru a pune capăt acestei defecțiuni.

Volvo V60 meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

O altă posibilă justificare a faptului că autovehiculul dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura distinctă a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se îmbătrânește și se rupe, nu va aluneca corect în manta sa și va crea o pierdere de putere, verificați nivelul de uzură.

Volvo V60 meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele de bază ale un Volvo V60 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este depășit. De fapt, acțiunea ambreiajului este de a transfera puterea de la motor la cutia de viteze care o va transmite apoi la roți. Dacă acest disc este „neted”, nu veți mai reuși să transferați această putere asupra roților și veți constata că Volvo V60 dumneavoastră nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar viteza autovehiculului dumneavoastră va au dificultăți în creștere. Răsfoiți conținutul nostru despre ambreiajul care alunecă la Volvo V60, pentru a-l testa pe al dvs. și a verifica dacă nu este motivul defecțiunii dvs.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volvo V60?

Simt o pierdere de putere atunci când accelerez cu Volvo V60 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, trecem prin același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Dacă Volvo V60 dumneavoastră nu mai accelerează și aveți senzația că pulverizează sau că aveți picături la accelerare, este realist că filtrul de combustibil este blocat. Rezultatul ar fi că întregul sistem de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul dumneavoastră nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu ezitați să îl verificați și să îl schimbați dacă este cazul. În cazul în care aveți senzația că autovehiculul dvs. se ridică în ture de la sine, parcurgeți acest conținut, care vă poate ajuta să identificați declanșatorul.

Volvo V60 meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Vehiculele de astăzi sunt construite cu un număr tot mai mare de caracteristici pentru a limita emisiile de poluare, filtrul de particule este parte a acestui plan. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volvo V60 să nu mai accelereze. Examinați-l.

Volvo V60 meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

În concluzie, ultimă justificare și, evident, cea mai puțin enervantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. mai verifica sub capota, motorul in functiune, nivelul de uzura al furtunurilor, ai grija sa nu te arzi. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca Volvo V60 dumneavoastră să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volvo V60?
Ссылка на основную публикацию