Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo V50 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, drumurile noastre nu sunt întotdeauna sigure și indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, deseori nu avem de ales decât să luăm Volvo V50-ul nostru. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un vehicul sigur! Dacă nu sunteți încrezător, dacă aveți impresia că dvs Volvo V50 trage spre dreapta, atunci ești pe site-ul bun. Cu toții am ales să scriem acest articol pentru a vă ajuta să descoperiți sursa acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi declanșatoarele unui Volvo V50 care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a termina, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volvo V50 care trage spre dreapta fără vibrații

Volvo V50 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul lui Volvo V50 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice surse ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare este în general finalizată atunci când schimbați anvelopele. Deși este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea alinierii tale, poți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă vezi uzură anormală la Volvo V50, cel mai probabil alinierea este de vină. În astfel de cazuri, mergeți la atelierul dumneavoastră sau la specialistul în anvelope pentru a o rezolva.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volvo V50 meu?

Volvo V50 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre dreapta. În realitate, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este logic ca Volvo V50 dvs. să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. Pe lângă riscul unui incident dacă simțiți că Volvo V50 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, prin urmare, va trebui să le schimbați mai repede.

Volvo V50 meu trage spre dreapta și simt vibrații:

Volvo V50 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo V50 care trage spre dreapta dar declanșează și vibrații în volan. Prima cauză generală a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. În realitate, atunci când sunt prea uzate, nu se vor mai descurca de sarcina lor de amortizor și liant între diferitele părți ale transmisiei tale față, ceea ce va provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volvo V50 o trage spre dreapta. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele cu blocurile silentioase, vă rugăm să examinați articolul nostru detaliat.

Volvo V50 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo V50 dvs. trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în general cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă problema traiectoriei, să simți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. În realitate, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se vor mai roti la fel și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce cu siguranță va provoca o problemă de traiectorie. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă de pe Volvo V50?

Volvo V50 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo V50 care trage spre dreapta și generează vibrații din cauza amortizoarelor. Indiferent dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare problemă legată de amortizoare poate afecta comportamentul natural al Volvo V50. Ar trebui, totuși, să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Examinați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire dacă este necesar.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo V50, accesați categoria noastră Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию