Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

volvo v40 care moare în timpul conducerii

Dacă aveți o problemă cu volvo v40 și nu puteți identifica de unde vine, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la aceste probleme. Dacă în situația dvs., dvs volvo v40 se oprește în timpul conducerii , trebuie să fii mai mult decât tulburat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi bucuroși să descoperiți, totuși, că un vehicul care se oprește în timp ce conduceți poate declanșa o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din punctul de vedere al modului în care se comportă volvo v40 atunci când moare în timp ce conducere. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate componentele care au fost descoperite a fi în cauză și cauza eșecului lor atunci când volvo v40 moare în timpul conducerii.

volvo v40 CARE se oprește DEȘI CONDUCEȚI: PĂRȚELE ÎN CARE

De fapt, vă vom ajuta cu investigația dvs. cu privire la sursa Volvo v40 care moare în timpul conducerii. Examinați toate componentele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei prin care treceți.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care creează destul de multe bătăi de cap șoferilor. Într-adevăr, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece timpul mai mult sau din cauza unei conduceri „liniștite” a volvo v40. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet aglomerat, o pierdere a puterii și, posibil, blocarea la ralanti. Parcurgeți acest ghid cuprinzător la complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volvo v40 se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să vă uitați la sistemul dvs. electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate declanșa un scurtcircuit, sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Aceasta este una dintre cele mai complicate cauze de detectat… Vă sfătuim să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar arăta că s-a format un arc electric între un cablu și caroserie, totuși va trebui cu siguranță contactați un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la volvo v40 meu?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei părți este de a controla turația de ralanti a motorului volvo v40. Dacă motorul dvs. volvo v40 se oprește brusc când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai logice motive, fără combustibil, motorul se oprește. Ocazional, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Oricare tehnică, volvo v40 dumneavoastră ar putea scăpa în timp ce conduceți.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca cea descoperită anterior, însă, în acest scenariu, este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și volvo v40 pot să iasă din funcțiune sau să dezactiveze complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea în general atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în special în ceea ce privește comutatorul său de aprindere, ocazional vă va declanșa probleme și va declanșa volvo v40 de care să scape în timpul conducerii. Această componentă, care este fundamentală pentru pornirea autovehiculului dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica volvo v40 dumneavoastră să funcționeze normal în cazul în care se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cea mai importantă cauză a unui volvo v40 se oprește în timpul mersului este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă de pe volvo v40?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele cazuri, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica volvo v40 să funcționeze, deoarece nu va mai putea alimenta cele mai importante părți ale motorului dumneavoastră.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Ссылка на основную публикацию