Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo S90 meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, pistele noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volvo S90. Neputând acționa asupra condițiilor de trafic, încercăm să avem minim un vehicul sigur! Dacă nu sunteți încrezător, dacă aveți impresia că dvs Volvo S90 trage spre stânga, atunci ești în bine. Am ales să compunem conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să descoperiți sursa acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom analiza mai întâi cauzele unui Volvo S90 care trage spre stânga fără vibrații și, în sfârșit, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volvo S90 care trage spre stânga fără vibrații

Volvo S90 trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu situația în care Volvo S90 dvs. trage spre stânga fără vibrații, una dintre originile cele mai de bază ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, realitatea este că paralelismul este reglarea unghiului vertical al roțile, această reglare se realizează de obicei atunci când vă schimbați anvelopele. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți examina pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă detectați uzură anormală la Volvo S90, este sigur că alinierea este defectuoasă. În acest caz, mergeți la garaj sau la un profesionist în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo S90 ?

Volvo S90 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singura explicație pentru o mașină care trage spre stânga. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Volvo S90 dvs. nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui incident dacă simțiți că Volvo S90 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, prin urmare, va trebui să le schimbați mai repede.

Volvo S90 meu trage spre stânga și simt vibrații:

Volvo S90 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo S90 care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Prima cauză de bază a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai gestiona datoria de amortizor și de liant între diferitele elemente ale transmisiei tale față, ceea ce poate provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe unul. lateral decât celălalt pe care Volvo S90 o trage spre stânga. Verificați starea acestora și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți cu adevărat mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru detaliat al articolului.

Volvo S90 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo S90 dvs. trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, în cele mai multe cazuri cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă problema traiectoriei, să simți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce cu siguranță poate provoca o problemă de traiectorie. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volvo S90?

Volvo S90 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo S90 care trage spre stânga și generează vibrații din cauza amortizoarelor. Indiferent dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, orice problemă relevantă pentru amortizoare poate deranja comportamentul normal al Volvo S90. Ar trebui, totuși, să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dvs. înlocuirea dacă este necesar.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию