Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volvo S60 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unui vehicul este o activitate zilnică pentru mulți oameni, căile noastre nu sunt neapărat sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volvo S60-ul nostru. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem cel puțin un vehicul sigur! Dacă nu ești relaxat, dacă ai senzația că ești Volvo S60 trage spre dreapta, atunci ești pe pagina bună. Cu toții am luat decizia de a pregăti acest conținut pentru a vă ajuta să descoperiți cauza acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita mai întâi la declanșatoarele unui Volvo S60 care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a încheia, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volvo S60 care trage spre dreapta fără vibrații

Volvo S60 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul lui Volvo S60 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare se efectuează în mod normal atunci când vă schimbați anvelopele. Deși este complicat sau chiar imposibil să cunoști starea aliniamentului tău, poți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă identifici uzură anormală la Volvo S60, cert este că alinierea este de vină. În acest caz, mergeți la garaj sau la expertul în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volvo S60

Volvo S60 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre dreapta. În realitate, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este rațional ca Volvo S60 să nu mai fie o direcție stabilă. Așa că nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus, față de riscul unui incident dacă vă confruntați cu Volvo S60 trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Volvo S60 meu trage spre dreapta și experimentez vibrații:

Volvo S60 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volvo S60 care trage spre dreapta dar declanșează și vibrații în volan. Prima cauză de bază a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. În realitate, atunci când sunt prea uzate, nu se vor mai descurca cu scopul lor de amortizor și liant între diferitele părți auto ale trenului tău de rulare față, ceea ce creează o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volvo S60 o trage spre dreapta. Verificați starea acestora și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să examinați conținutul nostru special.

Volvo S60 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volvo S60 dvs. trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în general cea din față, este moartă, ar trebui, pe lângă deficiența de traiectorie, să simți o vibrație singulară sau zgomot de rulare. În realitate, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt instalați, ceea ce creează automat o deficiență de traiectorie. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volvo S60?

Volvo S60 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volvo S60 care trage spre dreapta si creeaza vibratii datorita amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare deficiență relevantă pentru amortizoare poate afecta comportamentul comun al Volvo S60. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Examinați starea amortizoarelor și cereți tehnicianului dvs. auto înlocuirea, dacă este necesar.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию