Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! trage la stânga, ce să faci?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent că plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Up!. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem cel puțin o mașină sigură! Dacă nu ești confortabil, dacă ai impresia că ta Volkswagen Up! trage spre stânga, atunci ești în bine. Cu toții am luat decizia de a pregăti această pagină de conținut pentru a vă ajuta să descoperiți originea acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, inițial vom arunca o privire asupra declanșatorilor unui Volkswagen Up! care trage spre stânga fără vibrații și, în sfârșit, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volkswagen Up! care trage spre stânga fără vibrații

Volkswagen Up! trăgând spre stânga din cauza aliniamentului

Să începem cu cazul Volkswagen Up! care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai tipice rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe o mașină este alinierea, realitatea este, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților, această ajustare se face în mod normal atunci când iti inlocuiesti cauciucurile. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea alinierii tale, poți să te uiți la pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă identificați uzură anormală la Volkswagen Up!, este sigur că alinierea este defectuoasă. În acest caz, mergeți la expertul în garaj sau în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Up! ?

Volkswagen Up! trăgând spre stânga din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singura explicație pentru o mașină care trage spre stânga. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor tale, este evident că Volkswagen Up! nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus, la riscul unui incident dacă vă confruntați cu Volkswagen Up! trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Volkswagen Up! trage spre stânga și experimentez vibrații:

Volkswagen Up! trăgând spre stânga din cauza blocurilor silentioase

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Up! care trage spre stânga dar declanșează și vibrații în volan. Prima cauză obișnuită a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea deteriorate, ele nu își mai desfășoară rolul de amortizor și de liant între diferitele unități ale sistemului de propulsie față, ceea ce creează o lipsă de stabilitate în direcție și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt că Volkswagen Up! trage spre stânga. Examinați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți cu adevărat mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silențioase, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut special.

Volkswagen Up! trage spre stânga datorită rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Up! trage spre stânga este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de problema traiectoriei, să suferiți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se vor mai roti la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce creează inevitabil o problemă de traiectorie. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cheie blocată în contact la Volkswagen Up!, ce să faci?

Volkswagen Up! trage spre stânga datorită amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Up! care trage spre stanga si produce vibratii datorita amortizoarelor. Indiferent că este vorba de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare problemă legată de amortizoare poate deranja comportamentul obișnuit al lui Volkswagen Up!. Ar trebui, totuși, să suferiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire, dacă este necesar.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию