Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! trage la dreapta, ce sa fac?

Conducerea unui vehicul este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, căile noastre nu sunt neapărat sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, deseori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Up!. Neavând capacitatea de a acționa asupra condițiilor de trafic, încercăm să avem măcar un vehicul sigur! Daca nu esti relaxat, daca ai impresia ca ta Volkswagen Up! trage spre dreapta, atunci ești în locul potrivit. Cu toții am luat decizia de a crea acest articol pentru a vă ajuta să găsiți cauza acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi cauzele unui Volkswagen Up! care trage la dreapta fără vibrații și pentru a termina, o mașină care trage la dreapta cu vibrații.

Volkswagen Up! care trage spre dreapta fara vibratii

Volkswagen Up! trăgând spre dreapta din cauza aliniamentului

Să începem cu cazul Volkswagen Up! care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai tipice surse ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, în realitate, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților, această ajustare se efectuează de obicei atunci când iti schimbi cauciucurile. În ciuda faptului că este greu sau chiar imposibil să știi starea alinierii tale, poți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă identificați uzură anormală la Volkswagen Up!, cel mai probabil, alinierea este de vină. . În astfel de cazuri, mergeți la zona de garaj sau la expertul în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Cum să rabatez bancheta din spate la Volkswagen Up! ?

Volkswagen Up! trăgând spre dreapta din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este rațional ca dvs. Volkswagen Up! nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus, la riscul unui accident dacă vă întâlniți cu Volkswagen Up! trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Volkswagen Up! trage spre dreapta și întâlnesc vibrații:

Volkswagen Up! trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Up! care trage spre dreapta dar provoaca si vibratii in volan. Prima cauză comună a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile dumneavoastră silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu își mai desfășoară funcția de amortizor și liant între diferitele unități ale sistemului de propulsie față, ceea ce poate provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. parte decât cealaltă care Volkswagen Up! trage la dreapta. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți cu adevărat mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să citiți articolul nostru special.

Volkswagen Up! trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Up! trage la dreapta este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de deficiența de traiectorie, să simți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce poate provoca automat o deficiență de traiectorie. Examinați starea lor și solicitați-le să fie schimbate dacă este necesar.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Up! ?

Volkswagen Up! trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Up! care trage spre dreapta si genereaza vibratii din cauza amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare deficiență legată de amortizoare poate afecta comportamentul comun al Volkswagen Up!. Ar trebui, chiar și așa, să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dvs. auto înlocuirea dacă este necesar.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Up!, accesați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию