Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! motorul zdrăngănește când este rece

A fi victima unor zgomote frecvente pe mașina dvs. este probabil să fie enervant, un vehicul este atât de elaborat încât este, în general, complicat să-i descoperiți originea și chiar mai dificil să găsiți piesa care îl motivează. În cazul în care și dvs. ați experimentat deja un zgomot de motor rece la Volkswagen Up!, cu siguranță vă putem ajuta. În realitate, redacția noastră a luat decizia de a scrie acest articol pentru a trece în revistă principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Up!. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Up! zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Up! face un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează la scurt timp după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie responsabilă. În realitate, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă aceasta este situația ta, după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Up! ar trebui să revină la funcțiile normale deoarece lubrifierea motorului se va face normal, nu uitați să examinați starea motorului.

Motorul meu Volkswagen Up! care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Up! este că în timpul unei schimbări de ulei selecția uleiului nu a fost perfectă, de fapt, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, cu cât această valoare este mai mare, cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Up!, nu ezitați să-l înlocuiți cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Up!

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Up! cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o complicație care începe când este frig, poate fi Volkswagen Up! bujiile incandescente care sunt la sfârșitul vieții. În realitate, o bujie moartă va determina cilindrul atașat să nu se încălzească și va provoca un zdârâit mai puternic la un motor Volkswagen Up!, așa că gândiți-vă la examinarea stării bujiilor dvs. individual folosind un multimetru, este posibil ca doar una este preocupat ca toți. Aici, v-am descris principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să citiți pagina noastră specializată pentru mașina dvs. pentru a afla mai multe informații despre toate defecțiunile asociate mașinii dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector