Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! care nu se mai accelerează

Distingerea comportamentului neobișnuit al motorului pe mașina lui nu este un indiciu bun. Într-adevăr, unitatea motorului este organul principal al mașinii tale și orice indiciu al unei avarii trebuie observat direct și trebuie să cauți declanșatorul acestei defecțiuni. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care Volkswagen Up! nu mai accelereaza, fie in sus sau in jos, am compilat acest articol pentru a te ajuta să descoperi sursa eșecului tău. Pentru a face acest lucru, vom analiza o mare parte din motivele care ar putea justifica Volkswagen Up! nu accelerează lin.

Volkswagen Up! nu mai accelerează corespunzător din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea cauzele care pot declanșa Volkswagen Up! pentru a opri accelerarea corectă. Una dintre cele mai cunoscute cauze este că dvs aprinderea se strică. Vorbim despre aprindere, dar putem extinde și defecțiunea la ECU care în sine poate trimite informații proaste care îți vor deranja aprinderea. Poate părea că Volkswagen Up! a fost pus în siguranță, nu fi reticent în a citi conținutul acestui articol pentru mai multe informații. Pentru a verifica că una dintre aceste probleme nu este cauza pentru care mașina nu mai accelerează, va trebui să porniți Volkswagen Up! prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă vă poate explica găurile de accelerație pe care ajungeți să le simțiți, dacă pur și simplu aveți una în situații normale Volkswagen Up! nu ar trebui să înceapă.

Volkswagen Up! nu mai accelereaza lin din cauza injectoarelor:

Să acordăm atenție complicațiilor cu injectoarele din Volkswagen Up!. Dacă aveți senzația că mașina dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este foarte probabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au blocat sau înfundat, care are ca rezultat un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, ca urmare, va perturba instantaneu funcționarea lui normală, țineți minte să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în timpul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Volkswagen Up!, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru mic de articole pentru a scăpa de această defecțiune.

Weiterlesen:
Cum să încuiați un Volkswagen Up! cu bateria descărcată?

Volkswagen Up! nu mai accelerati ca inainte din cauza cablului de acceleratie:

O altă posibilă justificare a faptului că mașina dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Daca cablul de acceleratie se afla intr-un stadiu pronuntat de uzura, nu se va misca corect in manta sa si va produce o pierdere de putere, verificati nivelul de uzura.

Volkswagen Up! nu mai accelereaza din cauza ambreiajului:

Una dintre cauzele comune ale un Volkswagen Up! nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este depășit. De fapt, procesul ambreiajului este de a transmite energia de la motor la cutia de viteze care o va transmite apoi la roți. Dacă acest disc este „neted”, nu veți mai fi capabil să transmiteți această putere roților și veți constata că Volkswagen Up! nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar viteza mașinii tale va avea dificultăți să crească. Răsfoiți conținutul articolului nostru despre ambreiajul care alunecă la Volkswagen Up!, pentru a-l testa pe al dvs. și a verifica dacă nu este motivul eșecului dumneavoastră.

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Volkswagen Up! din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, trecem prin același tip de problemă ca și injectoarele înfundate. Dacă dvs. Volkswagen Up! nu mai accelereaza si ai impresia ca pulveriza sau ca ai picaturi la accelerare, este realist ca filtrul tau de combustibil este blocat. Efectul ar fi că sistemul dvs. de admisie complet este la ralanti și, prin urmare, unitatea motorului nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu fi reticent să-l verifici și să-l schimbi dacă este cazul. În cazul în care aveți impresia că autovehiculul dvs. se ridică în ture de la sine, parcurgeți conținutul acestui articol, acesta ar trebui să vă ajute să găsiți declanșatorul.

Volkswagen Up! nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Automobilele de astăzi sunt construite cu tot mai multe caracteristici pentru a limita emisiile de poluare, filtrul de particule este parte a acestui plan. Dar, pe baza utilizării tale, este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. Într-un astfel de caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să fie înfundat și ca Volkswagen Up! nu mai accelereaza. Examinați-l.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Up! ?

Volkswagen Up! nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

În concluzie, ultim motiv și, fără îndoială, cel mai puțin enervant pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să provoace o lipsă de aer sau de combustibil, ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. mai mult, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca dvs. Volkswagen Up! nu ține inactiv, în acest caz consultați conținutul articolului nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector