Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! CARE au probleme la ralanti

Dacă sunteți îngrijorat de vehiculul dvs. cu motor, ați ajuns pe site-ul potrivit și da, prin acest site intenționăm să vă sprijinim în remedierea micilor probleme pe care Volkswagen Up! vă poate provoca. Acum vom arunca o privire la dvs Volkswagen Up! care nu funcționează în mod eficient , care poate fi aproape invizibil și arată adesea defecțiunea pieselor esențiale, dar nu este o problemă care poate rămâne nedetectată. Este atât de esențial încât să ai grijă de el și ai făcut ceea ce trebuie să începi să cauți o soluție la necaz. Pentru a răspunde la această întrebare, ne vom uita mai întâi la câteva dintre punctele de care trebuie să ne uităm pentru un Volkswagen Up! care nu merge în gol și, în sfârșit, câteva elemente care ar putea fi responsabile pentru Volkswagen Up! asta nu e inactiv.

Volkswagen Up! CARE NU VA RĂSCHIN eficient: RISCURILE ȘI VERIFICAILE PRELIMINARE DE REALIZAT

În primul rând, este esențial să știți că dvs Volkswagen Up! iddle nu ține corect , dacă este deranjat, veți risca să deteriorați prematur părți ale autovehiculului dumneavoastră. În general, se estimează că viteza de ralanti a Volkswagen Up! ar trebui să fie între 750 și 900 rpm. Dacă dvs. Volkswagen Up! nu funcționează în ralanti sau dacă turația în ralanti este instabilă, aceasta poate fi detectată prin mici variații ale turației în ralanti a Volkswagen Up! de la 100 rpm până la turația de ralanti a motorului.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Up! nu funcționează Volkswagen Up!

Acum vom arunca o privire mai atentă la punctele de control care trebuie evaluate pentru a ne face o idee despre cauza Volkswagen Up! nu stai inactiv:

  • Problema electronica: Indiferent dacă este o problemă cu ECU sau senzor, este posibil să aveți o defecțiune a motorului în ECU, examinați-l cu un instrument de diagnosticare și, dacă este cazul, concentrați-vă pe defecțiunea electrică, este posibil ca Volkswagen Up! nu este în gol și se datorează uneia dintre aceste tulburări.
  • Analiza evacuarii: Dacă observați fum negru, ar trebui să fie un semn al unei probleme de ardere sau de admisie. Dacă observați vapori albi, probabil că se datorează apei din interiorul cilindrilor, aveți grijă la garnitura chiulasei!
  • Examinarea blocului motor: Asigurați-vă că vă uitați bine la toate furtunurile Volkswagen Up!, conectorii electrici, senzorii, o gaură de bază într-un furtun sau un cablu deconectat pot fi declanșatorul complicațiilor dvs.

Volkswagen Up! CARE NU VA RALE: ELEMENTELE CARE POT PROVOCA

În această secțiune, vom trece acum în revistă piesele care vă pot face Volkswagen Up! intră în mișcare lentă. Mai întâi ne vom concentra pe grijile legate de sursa electrică, iar apoi pe cele asociate cu admiterea Volkswagen Up!.

Volkswagen Up! RALENTI INSTABILĂ DATORITĂ DEFUNȚIONĂRII ELECTRICE

  • Unul dintre cei mai cunoscuți factori pe care Volkswagen Up! nu va fi inactiv dacă unul dintre senzorii dvs. este deteriorat, murdar sau pur și simplu are o conexiune proastă la sursa de alimentare. Iată o listă cu cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le urmăriți dacă ați avut vreodată o defecțiune afișată pe ECU. Verificați senzorul de temperatură, debitmetrul dvs. de aer și senzorii lambda (2 în total).
  • Problema senzorului: la fel ca și în cazul senzorilor, este mai mult decât probabil ca un senzor defect de bază să fie originea inactivului tău care nu se potrivește pe Volkswagen Up!. În consecință, verificați senzorul arborelui cu came și senzorul punct mort superior.
  • Probleme ECU: În cele din urmă, ECU-ul dvs. poate fi declanșatorul problemelor dvs. cu Volkswagen Up!. Poate fi din cauza unei defecțiuni electrice sau a unei probleme de software, în orice caz mergi în zona garajului tău pentru o reprogramare sau o verificare a conexiunilor.
  • Verificați-vă alternatorul care, dacă este slab, poate fi declanșatorul problemei.
Weiterlesen:
Cum să schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Up! ?

Volkswagen Up! ÎNTINETIT INSTABIL DATORITĂ ADMISIOR

În cele din urmă, în acest articol sunt posibilele motive ale Volkswagen Up! nu ține pasul când este inactiv din cauza unei probleme de admisie.

  • Problema la admisia de combustibil: Pompa de injecție sau injectoarele dvs. pot fi înfundate. Verificați, de asemenea, senzorii de presiune care sunt motivele generale ale acestui tip de problemă la Volkswagen Up!.
  • Problema cu corpul clapetei: Deși se găsește de obicei pe motoarele pe benzină, corpul de accelerație poate fi declanșatorul unui Volkswagen Up! nu stai inactiv, încearcă să arunci o privire la el.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию