Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Up! care accelereaza singur

Mașinile de astăzi sunt o sursă constantă de bătăi de cap de tot felul și, între întreținerea regulată și defecțiunile neprevăzute, tind să fie un articol de buget mare. Dar, din păcate, nu toate defecțiunile sunt pur și simplu o chestiune de bani. Unele dintre ele ne pot pune în pericol siguranța, cum ar fi atunci când dvs Volkswagen Up! accelerează de la sine . Despre asta este pagina de conținut de astăzi. Știm că această performanță a ta Volkswagen Up! poate fi cu adevărat periculos și te sperie, așa că ar trebui să rezolvi acest lucru cât mai repede posibil de când folosești Volkswagen Up! dacă acesta este cazul, nu este sigur. De aceea vom începe cu Volkswagen Up! accelerând singur când este rece, iar apoi vom afla cum dvs. Volkswagen Up! accelerând de la sine atunci când cald accelerează.

MEU Volkswagen Up! CARE SE ACCELEREAZĂ SINGUR CÂND RECE

Mai întâi vom rezolva grijile legate de dvs Volkswagen Up! accelerând de la sine tocmai când este rece. Prima abordare, este probabil ca automat demarorul este nereglat sau defect , și da, la rece va fi activat și dacă este reglat incorect, poate trimite informații greșite la admisie și acest lucru poate duce la o turație de ralanti a motorului prea mare. A doua oportunitate este ca dvs senzorul de temperatură este în stare proastă , deci Volkswagen Up! accelerează de la sine atunci când este rece, deoarece în general va funcționa mai bine și va oferi informațiile potrivite ECU-ului când este cald. Dacă ați verificat aceste două puncte și nu sunt motivul îngrijorării dvs., va trebui să vă luați Volkswagen Up! la mecanicul tău.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volkswagen Up!, ce să fac?

MEU Volkswagen Up! accelerează fără motiv Când este FARD

Vom afla acum cum sunteți Volkswagen Up! accelerează de la sine chiar și când este fierbinte. Deci, dacă mașina dvs. este un vehicul cu motor pe benzină, nu uitați să verificați starea corpului clapetei de accelerație. Fără îndoială, corpul clapetei de accelerație, atunci când este înfundat, poate provoca complicații cu alimentarea cu aer în interiorul motorului când este fierbinte, caz în care amestecul dvs. de aer/combustibil poate să nu fie bun și turația de mers în gol a lui Volkswagen Up! scăpat de sub control, așa că este de fapt destul de simplu să curățați această parte. Pe de altă parte, dacă controlul turației în ralanti este înfundat, așa cum sugerează și numele, această componentă este concepută pentru a controla turația în ralanti a Volkswagen Up!, așa că este ușor să o scoateți și să o curățați pentru a afla dacă nu este declanșarea preocuparea ta. În cele din urmă, în cele mai frecvente motive pentru care un motor rămâne fără combustibil la un Volkswagen Up!, un alternator slăbit poate duce la un Volkswagen Up! să accelereze de la sine chiar și la cald. Fără îndoială, alternatorul care furnizează energie mașinii tale va furniza, dacă obosește, mult mai puțină putere, iar autovehiculul care își dă seama de acest lucru va crește turația motorului pentru a se potrivi cu puterea de ieșire, încercați-l pentru a afla cum face. Dacă, pe de altă parte, ai impresia că Volkswagen Up! nu merge bine, nu ezita să consulți acest conținut dedicat, care eventual îți poate oferi mai multe soluții pentru a-ți rezolva problema.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию