Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru mulți oameni, drumurile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Transporter-ul nostru. Neputând acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu sunteți încrezător, dacă aveți sentimentul că dvs Volkswagen Transporter trage spre stânga, atunci ești pe pagina bună. Am luat decizia de a scrie acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți originea acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom arunca mai întâi o privire asupra cauzelor unui Volkswagen Transporter care trage spre stânga fără vibrații și pentru a încheia, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volkswagen Transporter care trage spre stânga fără vibrații

Volkswagen Transporter trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu situația în care Volkswagen Transporter-ul tău trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai clasice origini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, în realitate, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roți, această reglare se efectuează de obicei atunci când vă schimbați anvelopele. Chiar dacă este complicat sau chiar imposibil să cunoști starea aliniamentului tău, poți să examinezi pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă observi o uzură anormală la Volkswagen Transporter, este probabil ca de vină alinierea să fie. În acest caz, mergeți la garajul de service sau la specialistul în anvelope pentru a o rezolva.

Volkswagen Transporter trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singura cauză pentru o mașină care trage spre stânga. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Volkswagen Transporter nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul de rănire dacă întâlnești că Volkswagen Transporter trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter?

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre stânga și întâlnesc vibrații:

Volkswagen Transporter trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Transporter care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Prima cauză cunoscută a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai desfășura datoria de amortizor și de liant între diferitele elemente ale sistemului dumneavoastră de propulsie față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe pe o parte decât cealaltă, pe care Volkswagen Transporter o trage spre stânga. Verificați starea acestora și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să citiți conținutul nostru special.

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Transporter-ul tău trage spre stânga este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de problema traiectoriei, să experimentați o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce aduce în consecință o problemă de traiectorie. Verificați starea acestora și solicitați să le schimbați dacă este necesar.

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Transporter care trage spre stanga si face vibratii datorita amortizoarelor. Indiferent dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare problemă legată de amortizoare poate afecta comportamentul comun al Volkswagen Transporter. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți un înlocuitor de către tehnicianul auto, dacă este necesar.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector