Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Transporter-ul nostru. Neputând acționa asupra condițiilor de trafic, încercăm să avem măcar un vehicul sigur! Dacă nu ești confortabil, dacă ai impresia că ta Volkswagen Transporter trage spre dreapta, atunci ești în bine. Echipa noastră a decis să creeze conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să descoperiți cauza acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza inițial cauzele unui Volkswagen Transporter care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a finaliza, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volkswagen Transporter care trage spre dreapta fără vibrații

Volkswagen Transporter trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu situația în care Volkswagen Transporter-ul tău trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai comune surse ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare se face de obicei atunci când înlocuiți anvelopele. În ciuda faptului că este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea alinierii tale, poți examina pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă observi uzură anormală la Volkswagen Transporter, cert este că alinierea este defectuoasă. În acest caz, mergeți la garajul de service sau la un profesionist în anvelope pentru a rezolva problema.

Volkswagen Transporter trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Volkswagen Transporter nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui incident dacă întâlnești vehiculul tău Volkswagen Transporter trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter care accelerează singur

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta și întâlnesc vibrații:

Volkswagen Transporter trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Transporter care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Primul motiv cunoscut al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea deteriorate, ele nu își mai gestionează funcția de amortizor și liant între diferitele unități ale sistemului de propulsie față, ceea ce aduce o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volkswagen Transporter o trage spre dreapta. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar. Dacă doriți cu adevărat mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru detaliat al articolului.

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Transporter-ul tău trage spre dreapta este unul dintre rulmenții tăi, în mod obișnuit cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de problema traiectoriei, să suferiți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce aduce automat o problemă de traiectorie. Examinați starea lor și puneți-le să le schimbe dacă este necesar.

Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Transporter care trage spre dreapta si produce vibratii din cauza amortizoarelor. Indiferent dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare problemă asociată cu amortizoarele poate deranja comportamentul normal al Volkswagen Transporter. Ar trebui, totuși, să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dvs. de înlocuire dacă este necesar.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector