Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter care nu mai accelerează

Observarea unui comportament ciudat al motorului pe mașina lui nu este un simptom bun. De fapt, motorul este partea principală a mașinii dvs. și orice indicator al unei defecțiuni trebuie observat imediat și trebuie să căutați cauza acestui simptom. Dacă te afli vreodată în situația în care Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am scris această pagină pentru a vă ajuta să aflați sursa eșecului dvs. Pentru a face acest lucru, vom examina o mare parte din factorii care ar putea justifica ca Volkswagen Transporter să nu accelereze bine.

Volkswagen Transporter-ul meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem lista noastră de motivele care vă pot determina Volkswagen Transporter să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai generale motive este că dvs aprinderea nu merge. Vorbim despre aprindere, dar ne putem extinde și la eșecul de a funcționa corect la ECU care în sine poate trimite date proaste care vă vor perturba aprinderea. Poate părea că Volkswagen Transporter a fost pus în siguranță, nu ezitați să parcurgeți conținutul acestui articol pentru mai multe detalii. Pentru a verifica că una dintre aceste complicații nu este scopul pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să vă rulați Volkswagen Transporter prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă, poate clarifica găurile de accelerație pe care le experimentați, dacă aveți doar una în circumstanțe normale Volkswagen Transporter-ul dvs. nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 5?

Volkswagen Transporter-ul meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să acordăm atenție preocupărilor legate de injectoarele din Volkswagen Transporter. Dacă aveți senzația că autovehiculul dumneavoastră pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este destul de fezabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au obturat sau înfundat, ceea ce duce la un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, va perturba mecanic funcționarea normală a acestuia, nu uitați să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în timpul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați conținutul micului nostru articol pentru a remedia această problemă.

Volkswagen Transporter-ul meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

O altă posibilă justificare a faptului că autovehiculul dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se îmbătrânește și se rupe, nu va aluneca corect în manta sa și va produce o pierdere de putere, verificați nivelul de uzură.

Volkswagen Transporter-ul meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele comune ale un Volkswagen Transporter nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este depășit. În realitate, acțiunea ambreiajului este de a transmite puterea de la motor către cutia de viteze care o va transmite apoi către roți. Dacă acest disc este „neted”, nu vei mai avea capacitatea de a transmite această putere către roți și vei descoperi că Volkswagen Transporter-ul tău nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar turația motorului tău. vehiculul va avea dificultăți în creștere. Răsfoiți conținutul articolului nostru despre ambreiajul care alunecă pe Volkswagen Transporter, pentru a-l evalua și a verifica dacă nu este declanșatorul eșecului dumneavoastră.

Simt o pierdere de putere atunci când accelerez cu Volkswagen Transporter din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne ocupăm de același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Dacă Volkswagen Transporter-ul tău nu mai accelerează și ai senzația că pulverizează sau că ai picături la accelerare, este realist că filtrul tău de combustibil este înfundat. Rezultatul ar fi că întreaga unitate de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu ezitați să îl verificați și să îl schimbați dacă este cazul. Dacă se dovedește că ai senzația că automobilul tău urcă singur în ture, răsfoiește conținutul acestui articol, acesta ar trebui să te ajute să găsești cauza.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 6 CARE au probleme la ralanti

Volkswagen Transporter-ul meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Mașinile de astăzi sunt dotate cu tot mai multe funcții pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Cu toate acestea, în funcție de utilizare, este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volkswagen Transporter să nu mai accelereze. Examinați-l.

Volkswagen Transporter-ul meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

În concluzie, ultimă justificare și, fără îndoială, cea mai puțin enervantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau fisurat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil, ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. Mai mult, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă te afli vreodată în această situație, este posibil ca Volkswagen Transporter-ul tău să nu țină la gol, în acest caz consultați conținutul articolului nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector