Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter care moare în timp ce conducea

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Transporter și nu puteți afla de unde provine, nu vă faceți griji, suntem aici doar pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la aceste probleme. Dacă în situația dvs., dvs Volkswagen Transporter se oprește deși conduce , trebuie să fiți mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește deși conduceți poate declanșa o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le verificați pe toate din perspectiva modului în care se comportă Volkswagen Transporter atunci când moare deși conduceți. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate părțile care au fost descoperite a fi implicate și cauza eșecului lor atunci când Volkswagen Transporter moare deși conduce.

Volkswagen Transporter CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PIESELE IMPLICATE

În realitate, vă vom ajuta cu investigația dvs. cu privire la originea Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră care moare în timpul conducerii. Examinați toate componentele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei prin care treceți.

VALVA EGR

Supapa EGR este una dintre piesele care creează multe bătăi de cap șoferilor. Într-adevăr, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece timpul mai mult sau este cauzată de o conducere „liniștită” a Volkswagen Transporter-ului. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet înfundat, la o pierdere de putere și, posibil, o blocare la ralanti. Parcurgeți acest ghid detaliat la complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Transporter se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să aruncați o privire la unitatea dvs. electrică, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit, sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Aceasta este una dintre cele mai dificile cauze de detectat… Vă recomandăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar arăta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, totuși va trebui cu siguranță contactați un specialist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Transporter 4?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Transporter. Dacă motorul Volkswagen Transporter se oprește brusc când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cei mai logici declanșatori, fără combustibil, motorul se oprește. Uneori, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Indiferent de tehnică, Volkswagen Transporter s-ar putea opri deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca și înainte, totuși, în această circumstanță este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Transporter-ul dvs. pot ieși din funcțiune sau vă pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă cu injecția va apărea în majoritatea cazurilor când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în special în ceea ce privește comutatorul său de aprindere, vă va provoca ocazional probleme și vă va face să se oprească Volkswagen Transporter în timp ce conduceți. Această piesă, care este importantă pentru pornirea autovehiculului dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră să funcționeze normal în cazul în care se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima explicație principală un Volkswagen Transporter se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 6, ce să fac?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele cazuri, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră, deoarece nu va mai putea alimenta principalele părți ale motorului dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию