Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter CARE au probleme la ralanti

Dacă sunteți îngrijorat de vehiculul dvs. cu motor, ați ajuns la locul potrivit și da, prin acest site de internet dorim să vă sprijinim în rezolvarea micilor probleme pe care vi le poate cauza Volkswagen Transporter. Acum vă vom verifica Volkswagen Transporter care nu funcționează corect , care poate fi aproape invizibil și arată adesea defecțiunea componentelor necesare, dar nu este o problemă care poate rămâne nevăzută. Prin urmare, este foarte necesar să ai grijă de ea și ai făcut ceea ce trebuie să începi să cauți un remediu la problemă. Pentru a răspunde la această întrebare, vom verifica mai întâi câteva dintre punctele de care trebuie să ne uităm pentru un Volkswagen Transporter care nu funcționează în gol și, în cele din urmă, câteva elemente care ar putea fi responsabile pentru Volkswagen Transporter care nu funcționează la ralanti.

Volkswagen Transporter CARE NU VA RĂNCHIT în mod corespunzător: RISCURI ȘI INVESTIGAȚII PRELIMINARE TREBUIE EFECTUATE

Pentru început, este necesar să știți că dvs Volkswagen Transporter nu se menține în mod eficient , dacă este deranjat, veți risca să deteriorați prematur părți ale autovehiculului dumneavoastră. În general, se estimează că turația de mers în gol a Volkswagen Transporter-ul tău ar trebui să fie între 750 și 900 rpm. Dacă Volkswagen Transporter nu funcționează la ralanti sau dacă turația în gol este instabilă, acest lucru poate fi detectat prin variații moderate ale turației de mers în gol a Volkswagen Transporter de la 100 rpm până la turația de ralanti a unității motorului.

Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter 5?

Vom arunca acum o privire mai atentă la punctele de control care trebuie evaluate pentru a ne face o idee despre declanșatorul Volkswagen Transporter-ului dvs. care nu ține inactiv:

  • Problemă electronică: Indiferent dacă este o problemă cu ECU sau senzor, este posibil să aveți o problemă cu unitatea motorului în ECU, inspectați-o cu un instrument de diagnosticare și, dacă este cazul, concentrați-vă asupra defecțiunii electrice, este posibil ca Volkswagen Transporter să nu funcționeze la ralanti și este cauzată de una dintre aceste anomalii.
  • Analiza evacuarii: Dacă observați fum negru, ar trebui să fie un semn al unei probleme de ardere sau de admisie. Dacă observați vapori albi, probabil că se datorează apei din interiorul cilindrilor, aveți grijă la garnitura chiulasei!
  • Examinarea blocului motor: Asigurați-vă că ați verificat bine toate furtunurile Volkswagen Transporter-ului dvs., conectorii electrici, senzorii, o gaură de bază într-un furtun sau un cablu deconectat pot fi cauza complicațiilor dvs.

Volkswagen Transporter CARE NU VA RALE: COMPONENTELE CARE POT PROVOCA

În această secțiune, vom trece acum în revistă piesele care pot face ca Volkswagen Transporter să treacă cu încetinitorul. Mai întâi ne vom concentra pe grijile de origine electrică, iar apoi pe cele legate de admiterea Volkswagen Transporter-ul tău.

Volkswagen Transporter RALENTI INSTABILĂ DATORITĂ A DEFUNȚIONĂRII ELECTRICE

  • Unul dintre cei mai obișnuiți factori pe care Volkswagen Transporter-ul tău nu va funcționa în gol este dacă unul dintre senzorii tăi este stricat, murdar sau pur și simplu are o conexiune proastă la sursa de alimentare. Iată o listă cu lucrurile cheie pe care ar trebui să le verificați dacă ați avut vreodată o defecțiune afișată pe ECU. Verificați senzorul de temperatură, debitmetrul dvs. de aer și senzorii lambda (2 în total).
  • Problema senzorului: la fel ca și în cazul senzorilor, este mai mult decât probabil ca un senzor defect de bază să fie originea inactivului tău care nu se potrivește pe Volkswagen Transporter. În consecință, verificați senzorul arborelui cu came și senzorul punct mort superior.
  • Probleme ECU: În cele din urmă, ECU-ul dvs. poate fi cauza problemelor dvs. cu Volkswagen Transporter. Poate fi din cauza unei defecțiuni electrice sau a unei probleme de software, în orice caz mergeți la mecanic pentru o reprogramare sau o verificare a conexiunilor.
  • Verificați-vă alternatorul care, dacă este slab, poate fi cauza problemei.
Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Transporter 5, ce pot face?

Volkswagen Transporter S-a INTETINIT INSTABIL DIN CARE ADMISIE

În cele din urmă, iată care sunt posibilele motive pentru care Volkswagen Transporter nu ține pasul atunci când este inactiv din cauza unei probleme de admisie.

  • Problemă cu admisia de combustibil: Pompa de injecție sau injectoarele dvs. pot fi înfundate. Verificați, de asemenea, senzorii de presiune care sunt motivele de bază ale acestui tip de problemă pe Volkswagen Transporter.
  • Problema cu corpul clapetei: Cu toate acestea, întâlnit în general la motoarele pe benzină, corpul de accelerație poate fi cauza ca un Volkswagen Transporter să nu țină la ralanti, încercați să-l verificați.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector