Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter care accelerează singur

Mașinile de astăzi sunt o sursă constantă de bătăi de cap de toate tipurile și, între întreținerea frecventă și defecțiunile neașteptate, tind să fie un articol de buget mare. Dar, din păcate, nu toate defecțiunile sunt pur și simplu o chestiune de bani. Unele dintre ele ne pot pune în pericol siguranța, cum ar fi atunci când dvs Volkswagen Transporter accelerează de la sine . Despre asta este conținutul de astăzi. Știm că această performanță a Volkswagen Transporter-ului tău poate fi cu adevărat periculoasă și te sperie, așa că ar trebui să rezolvi acest lucru cât mai curând posibil, deoarece utilizarea Volkswagen Transporter-ul tău, dacă acesta este cazul, nu este sigură. De aceea, vom începe cu Volkswagen Transporter-ul tău care accelerează singur când este rece, iar apoi vom vedea cum Volkswagen Transporter-ul tău accelerează singur atunci când accelerează cald.

Transporterul MEU Volkswagen CARE ACCELERĂ DE SINGUR CÂND RECE

Mai întâi ne vom adresa grijilor legate de dvs Volkswagen Transporter accelerează de la sine doar când este rece. Prima strategie, este probabil ca automat demarorul este nereglat sau defect , si da, la rece va fi activat si daca este reglat incorect, poate trimite informatii gresite la admisie si aceasta poate ajunge la o turatie prea mare de ralanti a motorului. A doua posibilitate este ca dvs senzorul de temperatură este în stare proastă , astfel încât Volkswagen Transporter-ul dvs. accelerează singur când este rece, deoarece în general va funcționa mai bine și va oferi informațiile corecte ECU-ului când este cald. Dacă ați examinat aceste două lucruri și nu sunt explicația pentru problema dvs., va trebui să vă duceți Volkswagen Transporter la mecanic.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 4?

Transporterul MEU Volkswagen accelerează fără niciun motiv când este fierbinte

Vom vedea acum cum dvs Volkswagen Transporter accelerează singur chiar și când este cald. Așadar, dacă autovehiculul dvs. este o mașină pe benzină, nu uitați să aruncați o privire asupra stării corpului dvs. de accelerație. Fără îndoială, corpul de accelerație, atunci când este înfundat, poate provoca complicații cu alimentarea cu aer în interiorul motorului atunci când este fierbinte, caz în care amestecul dvs. de aer/combustibil ar putea să nu fie bun și turația de mers în gol a Volkswagen Transporter-ul dvs. poate scăpa de sub control, deci este de fapt destul de ușor să curățați această parte. În plus, dacă controlul turației în ralanti este înfundat, așa cum sugerează și numele, această componentă este concepută pentru a controla turația în ralanti a Volkswagen Transporter-ul tău, așa că este ușor să-l scoți și să-l cureți pentru a vedea dacă nu este cauza problemei tale. În cele din urmă, în cei mai comuni factori pentru ca un motor să rămână fără combustibil pe un Volkswagen Transporter, un alternator slăbit poate face ca un Volkswagen Transporter să accelereze singur chiar și atunci când este fierbinte. Fără îndoială, alternatorul care furnizează energie mașinii tale va furniza, dacă obosește, mult mai puțină putere, iar mașina care își dă seama de acest lucru va crește turația motorului pentru a se potrivi cu puterea de ieșire, încearcă să vezi cum face. Daca, in schimb, ai impresia ca Volkswagen Transporter-ul tau nu merge bine la ralanti, nu te gandi de doua ori sa consulti acest continut dedicat, care ti-ar putea oferi mai multe solutii pentru a-ti rezolva problema.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter 5

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector