Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unui vehicul este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, pistele noastre nu sunt întotdeauna în siguranță și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, adesea nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Transporter 6. Neavând capacitatea de a acționa asupra conditii de trafic, incercam sa avem minim un vehicul sigur! Dacă nu ești relaxat, dacă ai senzația că ești Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga, atunci ești în locul potrivit. Cu toții am decis să scriem acest conținut pentru a vă ajuta să localizați originea acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vom verifica inițial cauzele unui Volkswagen Transporter 6 care trage spre stânga fără vibrații și, în final, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volkswagen Transporter 6 care trage spre stânga fără vibrații

Volkswagen Transporter 6 trăgând spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu împrejurarea Volkswagen Transporter 6 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai comune origini ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roți, această reglare se efectuează în general atunci când vă schimbați anvelopele. Cu toate acestea, este greu sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă detectați uzură anormală pe Volkswagen Transporter 6, este probabil ca alinierea să fie defectă. În astfel de cazuri, mergeți la garajul de service sau la expertul în anvelope pentru a o rezolva.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter 6

Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre stânga. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Volkswagen Transporter 6 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă simțiți că Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, ca rezultat, va trebui să le schimbați mai repede.

Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga și simt vibrații:

Volkswagen Transporter 6 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Transporter 6 care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Primul motiv obișnuit al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, ele nu își mai desfășoară funcția de amortizor și liant între diferitele părți auto ale transmisiei tale față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volkswagen Transporter 6 o trage spre stânga. Verificați starea acestora și modificați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să citiți conținutul nostru specific.

Volkswagen Transporter 6 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, în general cea din față, este moartă, ar trebui, pe lângă problema traiectoriei, să simți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce aduce automat o problemă de traiectorie. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter?

Volkswagen Transporter 6 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Transporter 6 care trage spre stanga si face vibratii datorita amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare problemă legată de amortizoare poate afecta comportamentul obișnuit al Volkswagen Transporter 6. Ar trebui, chiar și așa, să simți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți un înlocuitor de către tehnicianul auto, dacă este necesar.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector