Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru mulți dintre noi, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent că plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Transporter 6. Neavând capacitatea de a acționa în trafic conditii, incercam sa avem cel putin un automobil sigur! Daca nu esti relaxat, daca ai impresia ca ta Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta, atunci ești pe pagina bună. Am ales să compunem acest conținut pentru a vă ajuta să descoperiți originea acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, vom analiza inițial cauzele unui Volkswagen Transporter 6 care trage spre dreapta fără vibrații și, în concluzie, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volkswagen Transporter 6 care trage spre dreapta fără vibrații

Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul Volkswagen Transporter 6 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai tipice rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, în realitate, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roțile, această reglare se efectuează în mod normal atunci când vă schimbați anvelopele. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la Volkswagen Transporter 6, cel mai probabil este de vină alinierea. În acest caz, mergeți la atelierul dumneavoastră sau la expertul în anvelope pentru a rezolva problema.

Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Volkswagen Transporter 6 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă întâmpinați că Volkswagen Transporter 6 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbi mai repede.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Volkswagen Transporter, ce să fac?

Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta și simt vibrații:

Volkswagen Transporter 6 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Transporter 6 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Prima justificare regulată a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu își vor mai asuma sarcina de amortizor și liant între diferitele piese auto ale trenului tău de rulare față, ceea ce poate provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât cealaltă pe care Volkswagen Transporter 6 o trage spre dreapta. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru specific.

Volkswagen Transporter 6 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de defectul de traiectorie, să suferiți o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce poate provoca inevitabil un defect de traiectorie. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Volkswagen Transporter 6 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Transporter 6 care trage spre dreapta si produce vibratii din cauza amortizoarelor. Fie că este vorba de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate afecta comportamentul normal al Volkswagen Transporter 6. Chiar și așa, ar trebui să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe scăderi de viteză, de exemplu. Examinați starea amortizoarelor și, dacă este necesar, adresați-vă tehnicianului auto pentru o înlocuire.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector