Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 6 care nu mai accelerează

Distingerea unui comportament neobișnuit al motorului pe mașina lui nu este un semn bun. Într-adevăr, unitatea motorului este componenta principală a mașinii dvs. și orice simptom al unei defecțiuni trebuie observat direct și trebuie să căutați declanșatorul acestui simptom. Dacă te afli vreodată în situația în care Volkswagen Transporter 6 nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat acest articol pentru a vă permite să aflați originea defecțiunii dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom trece în revistă majoritatea cauzelor care ar putea justifica ca Volkswagen Transporter 6 să nu accelereze eficient.

Volkswagen Transporter 6 meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem lista noastră de motivele care pot determina Volkswagen Transporter 6 să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai obișnuite motive este că dvs aprinderea nu merge. Vorbim despre aprindere, dar putem extinde și defecțiunea la ECU care în sine poate trimite date proaste care îți vor deranja aprinderea. Se poate întâmpla ca Volkswagen Transporter 6 să fie pus în siguranță, nu ezitați să răsfoiți acest conținut pentru mai multe detalii. Pentru a verifica că una dintre aceste preocupări nu este cauza pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să vă rulați Volkswagen Transporter 6 prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, poți să verifici starea bobinelor tale de aprindere, dacă ai mai multe dintre ele și una este defectă poate lasă clar găurile de accelerație pe care ajungi să le simți, dacă ai doar una în condiții normale Volkswagen Transporter 6 nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter 5?

Volkswagen Transporter 6 meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra complicațiilor cu injectoarele din Volkswagen Transporter 6. Dacă aveți senzația că autovehiculul dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este posibil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au blocat sau s-au congestionat, care produce un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, îi va afecta mecanic performanța normală, țineți minte să examinați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în cadrul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. are scurgeri pe Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să citiți conținutul nostru mic pentru a remedia această problemă.

Volkswagen Transporter 6 meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

Un alt motiv posibil pentru faptul că autovehiculul dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație devine vechi și se rupe, nu se va mișca corect în manta sa și va crea o pierdere de putere, verificați gradul de uzură.

Volkswagen Transporter 6 meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele comune ale un Volkswagen Transporter 6 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este depășit. Adevărul este că acțiunea ambreiajului este de a transfera energia de la motor la cutia de viteze care o va transmite apoi roților. Dacă acest disc este „neted”, nu vei mai fi capabil să transferi această putere roților și vei descoperi că Volkswagen Transporter 6 nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar turația motorului tău. vehiculul va avea dificultăți în creștere. Răsfoiți conținutul nostru despre ambreiajul care alunecă pe Volkswagen Transporter 6, pentru a-l evalua și a verifica dacă nu este declanșarea defecțiunii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Volkswagen Transporter 6 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne ocupăm de același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Daca Volkswagen Transporter 6 tau nu mai accelereaza si ai senzatia ca pulverizeaza sau ca ai picaturi la accelerare, se poate ca filtrul tau de combustibil sa fie infundat. Rezultatul ar fi că întregul sistem de admisie este la ralanti și, prin urmare, unitatea motorului nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu ezitați să îl examinați și să îl schimbați dacă este necesar. În cazul în care aveți senzația că mașina dvs. crește singură în turații, citiți acest conținut care ar trebui să vă ajute să găsiți cauza.

Volkswagen Transporter 6 meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Vehiculele de astăzi sunt echipate cu un număr tot mai mare de opțiuni pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Dar, în funcție de utilizare, este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. Într-un astfel de caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volkswagen Transporter 6 să nu mai accelereze. Verificați-l.

Volkswagen Transporter 6 meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

În concluzie, ultimă explicație și cu siguranță cea mai puțin enervantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va duce la o mașină care nu mai accelerați, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această situație, este posibil ca Volkswagen Transporter 6 să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 5?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector