Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru mulți dintre noi, căile noastre nu sunt neapărat sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Transporter 5. Neavând capacitatea de a acționa în trafic conditii, incercam sa avem macar o masina sigura! Dacă nu ești în largul tău, dacă ai impresia că ta Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta, atunci ești în bine. Echipa noastră a luat decizia de a scrie acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți cauza acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi cauzele unui Volkswagen Transporter 5 care trage spre dreapta fără vibrații și, în concluzie, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volkswagen Transporter 5 care trage spre dreapta fără vibrații

Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu situația în care Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai tipice rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe o mașină este alinierea, de fapt, paralelismul este ajustarea unghiului vertical al roțile, această reglare se face de obicei atunci când înlocuiți anvelopele. Cu toate acestea, este complicat sau chiar imposibil să cunoașteți starea aliniamentului dvs., puteți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la Volkswagen Transporter 5, este probabil ca alinierea să fie de vină. În acest caz, mergeți la zona de garaj sau la specialistul în anvelope pentru a o corecta.

Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. Într-adevăr, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Volkswagen Transporter 5 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui incident dacă simțiți că Volkswagen Transporter 5 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Transporter 4?

Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta și simt vibrații:

Volkswagen Transporter 5 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Transporter 5 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Primul motiv de bază al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai asuma sarcina de amortizor și liant între diferitele părți ale transmisiei tale față, ceea ce poate provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte. decât celălalt pe care Volkswagen Transporter 5 o trage spre dreapta. Examinați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți cu adevărat mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru specific.

Volkswagen Transporter 5 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Transporter 5 trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în cele mai multe cazuri cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă deficiența de traiectorie, să simți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. Într-adevăr, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se vor mai roti la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce cu siguranță poate provoca o deficiență de traiectorie. Examinați-le starea și solicitați-le să fie schimbate dacă este necesar.

Volkswagen Transporter 5 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Transporter 5 care trage spre dreapta si produce vibratii din cauza amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare deficiență asociată amortizoarelor poate perturba comportamentul obișnuit al Volkswagen Transporter 5. Ar trebui, chiar și așa, să simți un zgomot atunci când conduci. peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor dvs. și cereți mecanicului dvs. auto înlocuirea dacă este necesar.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector