Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 5 care nu mai accelerează

Descoperirea unui comportament ciudat al motorului pe mașina lui nu este un semn bun. Într-adevăr, motorul este organul principal al mașinii tale și orice indiciu al unei avarii trebuie observat instantaneu și trebuie să încerci să găsești motivul acestei probleme. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care Volkswagen Transporter 5 nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat acest document pentru a vă ajuta să înțelegeți cauza defecțiunii dvs. Pentru a face acest lucru, vom analiza majoritatea cauzelor care ar putea justifica ca Volkswagen Transporter 5 să nu accelereze corespunzător.

Volkswagen Transporter 5 meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem lista noastră de cauzele care pot determina Volkswagen Transporter 5 să nu mai accelereze corect. Una dintre cele mai cunoscute cauze este că dvs aprinderea nu merge. Vorbim despre aprindere, dar putem extinde defecțiunea și la ECU care în sine poate trimite informații proaste care vă vor afecta aprinderea. Poate părea că Volkswagen Transporter 5 a fost pus în siguranță, nu ezitați să examinați conținutul acestui articol pentru mai multe informații. Pentru a examina că una dintre aceste probleme nu este scopul pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să rulați Volkswagen Transporter 5 prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți examina starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă, vă poate clarifica găurile de accelerație pe care le obțineți, dacă aveți doar una în situații normale Volkswagen Transporter 5 nu ar trebui să pornească.

Volkswagen Transporter 5 meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să acordăm atenție problemelor cu injectoarele din Volkswagen Transporter 5. Dacă aveți senzația că mașina dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este rezonabil fezabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au obturat sau s-au congestionat, ceea ce duce la un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, va afecta automat funcționarea lui normală, țineți minte să examinați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în cadrul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. are scurgeri pe Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați conținutul micului nostru articol pentru a pune capăt acestei preocupări.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Transporter 6, ce să faci?

Volkswagen Transporter 5 meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

O altă justificare probabilă a faptului că mașina dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se află într-un stadiu pronunțat de uzură, acesta nu se va mișca corespunzător în mantaua sa și va genera o pierdere de putere, verificați starea de uzură.

Volkswagen Transporter 5 meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Una dintre cauzele tradiționale ale un Volkswagen Transporter 5 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este depășit. Cert este că acțiunea ambreiajului este de a transmite puterea de la motor la cutia de viteze care apoi o va transmite roților. Dacă acest disc este „neted”, nu veți mai avea capacitatea de a transmite această putere către roți și veți constata că Volkswagen Transporter 5 nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar turația dvs. mașina va avea dificultăți în creștere. Răsfoiți conținutul articolului nostru despre ambreiajul care alunecă pe Volkswagen Transporter 5, pentru a-l testa și a verifica dacă nu este declanșatorul defecțiunii dvs.

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Volkswagen Transporter 5 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne ocupăm de același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Dacă Volkswagen Transporter 5 nu mai accelerează și ai impresia că pulverizează sau că ai picături la accelerare, este realist că filtrul tău de combustibil este înfundat. Consecința ar fi că întreaga unitate de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu ezitați să îl examinați și să îl înlocuiți dacă este necesar. În cazul în care aveți impresia că mașina dvs. crește în turații de la sine, examinați prin conținutul acestui articol, acesta ar trebui să vă ajute să descoperiți cauza.

Volkswagen Transporter 5 meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Mașinile de astăzi sunt echipate cu un număr tot mai mare de opțiuni pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Cu toate acestea, în funcție de utilizare, este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți monta mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volkswagen Transporter 5 să nu mai accelereze. Examinați-l.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 4?

Volkswagen Transporter 5 meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

Pentru a rezuma, ultima explicație, și cu siguranță cea mai puțin enervantă pentru dvs., este posibil ca unul dintre furtunurile dvs. de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să provoace o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va duce la o mașină care nu mai accelerați, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca Volkswagen Transporter 5 să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul articolului nostru pentru a vă ocupa în profunzime de disfuncție.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector