Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 5 care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Transporter 5 și nu puteți identifica de unde a fost cauzată, nu vă faceți griji, suntem aici doar pentru a vă ajuta să găsiți soluții la aceste probleme. Dacă în cazul dvs., dvs Volkswagen Transporter 5 se oprește deși conduce , trebuie să fii mai mult decât tulburat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Cu toate acestea, veți fi bucuros să aflați că un vehicul care se oprește deși conduceți poate declanșa o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le verificați pe toate din punctul de vedere al modului în care Volkswagen Transporter 5 se comportă atunci când moare. deși conducând. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate părțile care au fost localizate pentru a fi implicate și cauza eșecului lor atunci când Volkswagen Transporter 5 moare deși conduce.

Volkswagen Transporter 5 CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PĂRȚELE ÎN CARE

De fapt, vă vom ajuta cu investigația dvs. cu privire la sursa Volkswagen Transporter 5 care moare în timpul conducerii. Examinați toate piesele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este una dintre piesele care generează destul de multe bătăi de cap șoferilor. Într-adevăr, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau din cauza unei conduceri „liniștite” a Volkswagen Transporter 5. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet înfundată, la o pierdere de putere și, eventual, blocând la ralanti. Examinați acest ghid cuprinzător pentru complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Transporter 5 se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să verificați unitatea electrică, fie că este vorba de un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit, sau de un circuit electric total întrerupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai complicate motive de detectat… Vă sugerăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a format un arc electric între un cablu și caroserie, cu toate acestea veți avea absolut pentru a contacta un specialist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Cum să actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Transporter 5. Dacă unitatea motorului Volkswagen Transporter 5 se oprește fără avertisment atunci când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al dvs. actuator.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai evidente declanșatoare, fără combustibil, motorul se oprește. Uneori, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. În orice caz, Volkswagen Transporter 5 s-ar putea opri deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca și înainte, totuși, în acest scenariu este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Transporter 5 pot ieși din funcțiune sau pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea în general atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

PROBLEMA NEIMAN

Un neiman, în special în ceea ce privește comutatorul său de aprindere, vă va cauza adesea probleme și va face ca Volkswagen Transporter 5 să se oprească deși conduceți. Această piesă, care este esențială pentru pornirea mașinii dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Transporter 5 să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima explicație principală un Volkswagen Transporter 5 se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Problemă injecție Volkswagen Transporter 6, ce să fac?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica Volkswagen Transporter 5 să funcționeze, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta părțile principale ale unității dvs. de motor.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector