Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Transporter 5 CARE au probleme la ralanti

Dacă ești îngrijorat de autovehiculul tău, ai ajuns la locul potrivit și da, prin acest site de internet dorim să te sprijinim în rezolvarea micilor complicații pe care ți le poate provoca Volkswagen Transporter 5. Acum vom arunca o privire la dvs Volkswagen Transporter 5 care nu merge la ralanti eficient , care poate fi aproape invizibil și poate semnifica ocazional defecțiunea componentelor necesare, dar nu este o problemă care poate rămâne nevăzută. Prin urmare, este foarte necesar să ai grijă de asta și ai făcut ceea ce trebuie să începi să cauți un remediu la problema. Pentru a răspunde la această întrebare, ne vom uita mai întâi la câteva dintre punctele de analizat pentru un Volkswagen Transporter 5 care nu funcționează la ralanti și, în final, câteva elemente care ar putea fi de vină pentru Volkswagen Transporter 5 care nu funcționează în relanti.

Volkswagen Transporter 5 CARE NU VA RALE în mod eficient: RISCURI ȘI INSPECȚIILE PRELIMINARE TREBUIE EFECTUATE

În primul rând, este necesar să știți că dvs Volkswagen Transporter 5 nu se menține corect , dacă este deranjat, veți risca să deteriorați prematur părți ale autovehiculului dumneavoastră. În general, se estimează că turația în gol a Volkswagen Transporter 5 ar trebui să fie între 750 și 900 rpm. Dacă Volkswagen Transporter 5 nu funcționează la ralanti sau dacă turația în gol este instabilă, acest lucru poate fi detectat prin variații moderate ale turației de mers în gol a Volkswagen Transporter 5 de la 100 rpm până la turația de ralanti a unității motorului.

Acum vom arunca o privire mai atentă la punctele de control care trebuie inspectate pentru a ne face o idee despre declanșatorul Volkswagen Transporter 5 care nu ține inactiv:

  • Problema electronica: Indiferent dacă este o problemă cu ECU sau senzor, este posibil să aveți o defecțiune a unității motorului în ECU, verificați-o cu un instrument de diagnosticare și, dacă este cazul, concentrați-vă pe defecțiunea electrică, este posibil ca Volkswagen Transporter 5 să nu funcționeze la ralanti. și se datorează uneia dintre aceste tulburări.
  • Analiza evacuarii: Dacă observați fum negru, ar trebui să fie un semn al unei probleme de ardere sau de admisie. Dacă observați vapori albi, probabil că sunt cauzați de apa din interiorul cilindrilor, aveți grijă la garnitura chiulasei!
  • Examinarea blocului motor: Asigurați-vă că priviți bine toate furtunurile Volkswagen Transporter 5, conectorii electrici, senzorii, o simplă gaură într-un furtun sau un cablu deconectat pot fi cauza complicațiilor dumneavoastră.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Transporter 5

Volkswagen Transporter 5 CARE NU VA RALE: ELEMENTELE CARE POT PROVOCA

În această secțiune, vom revizui acum piesele care pot face ca Volkswagen Transporter 5 să treacă cu încetinitorul. Mai întâi ne vom concentra pe grijile de origine electrică, iar apoi pe cele asociate cu admiterea Volkswagen Transporter 5.

Volkswagen Transporter 5 RALENTI INSTABILĂ DATORITĂ DEFUNȚIONĂRII ELECTRICE

  • Una dintre cele mai generale cauze pentru care Volkswagen Transporter 5 nu va funcționa în gol este dacă unul dintre senzorii tăi este deteriorat, murdar sau pur și simplu are o conexiune proastă la sursa de alimentare. Iată o listă cu principalele lucruri pe care ar trebui să le urmăriți dacă ați avut vreodată o defecțiune afișată pe ECU. Verificați senzorul de temperatură, debitmetrul dvs. de aer și senzorii lambda (2 în total).
  • Problema senzorului: la fel ca în cazul senzorilor, este mai mult ca probabil ca un simplu senzor defect să fie originea ralantiului tău care nu se potrivește pe Volkswagen Transporter 5. În consecință, verifică senzorul arborelui cu came și senzorul punct mort superior.
  • Problemă ECU: în cele din urmă, ECU-ul tău ar putea fi cauza complicațiilor tale cu Volkswagen Transporter 5. Poate fi cauzat de o defecțiune electrică sau de o problemă de software, în orice caz mergi la garaj pentru o reprogramare sau o verificare a conexiunilor. .
  • Verificați-vă alternatorul care, dacă este slab, poate fi cauza problemei.

Volkswagen Transporter 5 S-a încetinit instabil din cauza admisie

În cele din urmă, pe acest site web sunt posibilele motive pentru care Volkswagen Transporter 5 nu ține pasul când este inactiv din cauza unei probleme de admisie.

  • Problema la admisia de combustibil: Pompa sau injectoarele dumneavoastră de injecție ar putea fi înfundate. Verificați, de asemenea, senzorii de presiune care sunt motivele generale ale acestui tip de problemă pe Volkswagen Transporter 5.
  • Problema cu corpul clapetei: Deși în majoritatea cazurilor se găsește pe motoarele pe benzină, corpul de accelerație poate fi cauza ca un Volkswagen Transporter 5 să nu țină la ralanti, încercați să aruncați o privire la el.
Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Transporter 6?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector