Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți dintre noi, pistele noastre nu sunt tot timpul în siguranță și, indiferent că plouă, vânt sau ninge, deseori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Touran-ul nostru. Neputând acționa asupra condițiilor de trafic, încercăm să avem cel puțin o mașină sigură! Dacă nu sunteți în siguranță, dacă aveți impresia că dvs Volkswagen Touran trage spre stânga, atunci ești pe site-ul bun. Echipa noastră a luat decizia de a pregăti acest articol pentru a vă ajuta să localizați cauza acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom analiza mai întâi cauzele unui Volkswagen Touran care trage spre stânga fără vibrații și, pentru a termina, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volkswagen Touran care trage spre stânga fără vibrații

Volkswagen Touran trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu cazul Volkswagen Touran care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai tipice origini ale unei traiectorii nedreapte pe o mașină este alinierea, adevărul este că paralelismul este reglarea unghiului vertical al roțile, această reglare se efectuează mai ales atunci când înlocuiți anvelopele. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă găsiți uzură anormală la Volkswagen Touran, cel mai probabil este ca alinierea să fie defectă. În acest caz, mergeți la garaj sau la un profesionist în anvelope pentru a rezolva problema.

Volkswagen Touran trage spre stânga din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre stânga. În realitate, dacă ai un diferența de presiune pe anvelopele tale, este logic ca Volkswagen Touran să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă întâlnești Volkswagen Touran trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran 2?

Volkswagen Touran-ul meu trage spre stânga și întâlnesc vibrații:

Volkswagen Touran trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Touran care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Prima justificare generală a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. În realitate, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai descurca rolul de amortizor și de liant între diferitele elemente ale sistemului dumneavoastră de propulsie față, ceea ce aduce o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volkswagen Touran o trage spre stânga. Verificați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele cu silent block-urile, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru specific.

Volkswagen Touran-ul meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Touran-ul tău trage spre stânga este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de defectul de traiectorie, să experimentați o anumită vibrație sau zgomot de rulare. În realitate, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce duce în consecință a unui defect de traiectorie. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Volkswagen Touran-ul meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Touran care trage spre stanga si face vibratii din cauza amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate afecta comportamentul comun al Volkswagen Touran. Ar trebui, chiar și așa, să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dvs. înlocuirea dacă este necesar.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volkswagen Touran 3, ce să faci?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector