Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Touran-ul nostru. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un vehicul sigur! Dacă nu ești în largul tău, dacă ai impresia că ta Volkswagen Touran trage spre dreapta, atunci ești în locul potrivit. Am decis să creăm acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți sursa acestei probleme și să vă simțiți rapid în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom verifica inițial declanșatoarele unui Volkswagen Touran care trage spre dreapta fără vibrații și, pentru a termina, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volkswagen Touran care trage spre dreapta fără vibrații

Volkswagen Touran trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul Volkswagen Touran care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai de bază origini ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare se face în mod normal atunci când vă schimbați anvelopele. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., vă puteți uita la pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la Volkswagen Touran, este sigur că alinierea este de vină. În acest caz, mergeți la garaj sau la un profesionist în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Cum se pornește un Volkswagen Touran 3?

Volkswagen Touran trage spre dreapta din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre dreapta. Într-adevăr, dacă ai un diferența de presiune pe anvelopele tale, este logic ca Volkswagen Touran să nu mai fie o direcție stabilă. Așa că nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui incident dacă întâlnești Volkswagen Touran trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Volkswagen Touran-ul meu trage spre dreapta și întâlnesc vibrații:

Volkswagen Touran trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Touran care trage spre dreapta dar declanșează și vibrații în volan. Primul declanșator obișnuit al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea deteriorate, nu își mai asumă datoria de amortizor și liant între diferitele unități ale trenului tău de rulare față, ceea ce va provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Volkswagen Touran-ul tău îl trage spre dreapta. Verificați starea acestora și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să citiți conținutul nostru special.

Volkswagen Touran-ul meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Touran-ul tău trage spre dreapta este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă deficiența de traiectorie, să întâlniți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. Într-adevăr, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt instalați, ceea ce va provoca inevitabil o deficiență de traiectorie. Verificați starea lor și schimbați-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran-ul meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Touran care trage spre dreapta si creeaza vibratii datorita amortizoarelor. Indiferent că este vorba de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare deficiență asociată amortizoarelor poate perturba comportamentul obișnuit al lui Volkswagen Touran. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire, dacă este necesar.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию