Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Touran și nu puteți afla de unde provine, nu vă faceți griji, suntem aici doar pentru a vă ajuta să descoperiți soluții la aceste probleme. Dacă în situația dvs., dvs Volkswagen Touran se oprește în timp ce conduceți , trebuie să fiți mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să descoperiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește în timp ce conduceți poate provoca o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din punctul de vedere al modului în care se comportă Volkswagen Touran atunci când moare în timp ce conducere. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate componentele care au fost localizate pentru a fi în cauză și cauza eșecului lor atunci când Volkswagen Touran moare în timpul conducerii.

Volkswagen Touran CARE se oprește DEȘI CONDUCEȚI: PĂRȚELE ÎN CARE

În realitate, vă vom ajuta cu investigația dvs. cu privire la originea Volkswagen Touran care moare în timpul conducerii. Examinați toate componentele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei prin care treceți.

VALVA EGR

Supapa EGR este una dintre componentele care creează destul de multe bătăi de cap șoferilor. De fapt, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece timpul mai mult sau cauzată de o conducere „liniștită” a Volkswagen Touran. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet blocat, o pierdere a puterii și, eventual, blocarea la ralanti. Citiți acest articol cuprinzător despre complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Touran se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să aruncați o privire asupra sistemului dvs. electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit, sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai complicate motive de detectat… Vă recomandăm să încercați să descoperiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, cu toate acestea, cu siguranță va trebui să contactați un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volkswagen Touran 2?

ACTIONATOR IN RALENTI

Intenția acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Touran. Dacă motorul dvs. Volkswagen Touran se oprește fără avertisment când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Una dintre cele mai logice cauze, fără combustibil, motorul se oprește. Ocazional, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Indiferent de tehnică, Volkswagen Touran s-ar putea opri în timpul conducerii.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca cea văzută anterior, totuși, în această circumstanță este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Touran pot ieși din funcțiune sau pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea în general atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

PROBLEMA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la comutatorul său de aprindere, uneori vă va cauza probleme și va face ca Volkswagen Touran să se oprească în timp ce conduceți. Această piesă, care este importantă pentru pornirea mașinii, servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Touran să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultimul motiv principal pentru care un Volkswagen Touran se oprește în timpul conducerii este bobina de aprindere. Această origine este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran-ul meu?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Volkswagen Touran, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta principalele părți ale motorului tău.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector