Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru majoritatea dintre noi, drumurile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent că plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Touran 3. Neavând capacitatea de a acționa în trafic. conditii, incercam sa avem minim un vehicul sigur! Dacă nu sunteți în siguranță, dacă aveți impresia că dvs Volkswagen Touran 3 trage spre stânga, atunci ești pe site-ul bun. Am luat decizia de a compune această pagină de conținut pentru a vă ajuta să descoperiți sursa acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi cauzele unui Volkswagen Touran 3 care trage spre stânga fără vibrații și, în sfârșit, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volkswagen Touran 3 care trage spre stânga fără vibrații

Volkswagen Touran 3 trăgând spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu circumstanțele Volkswagen Touran 3 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai comune origini ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, adevărul este că paralelismul este reglarea unghiului vertical. a roților, această reglare se efectuează în general atunci când vă schimbați anvelopele. Chiar dacă este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea aliniamentului tău, poți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă identificați uzură anormală la Volkswagen Touran 3, este probabil ca alinierea să fie de vină. În acest caz, mergeți la mecanicul sau expertul în anvelope pentru a o rezolva.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Touran 2

Volkswagen Touran 3 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre stânga. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este rațional ca Volkswagen Touran 3 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul de rănire dacă simțiți că Volkswagen Touran 3 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbi mai repede.

Volkswagen Touran 3 trage spre stânga și simt vibrații:

Volkswagen Touran 3 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Touran 3 care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Prima cauză comună a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile dumneavoastră silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu își mai asumă funcția de amortizor și liant între diferitele unități ale trenului tău de rulare față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte. decât celălalt pe care Volkswagen Touran 3 o trage spre stânga. Verificați starea acestora și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să examinați pagina noastră de conținut specific.

Volkswagen Touran 3 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Touran 3 trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, în general cea din față, este moartă, ar trebui, în plus față de problema traiectoriei, să experimentați o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce ajunge inevitabil într-o problemă de traiectorie. Verificați starea acestora și, dacă este necesar, solicitați-le să fie schimbate.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Touran

Volkswagen Touran 3 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Touran 3 care trage spre stânga și creează vibrații din cauza amortizoarelor. Fie că este vorba de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, orice problemă relevantă pentru amortizoare poate afecta comportamentul natural al Volkswagen Touran 3. Ar trebui, chiar și așa, să suferiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau în viteză. denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor dvs. și solicitați un magazin de reparații înlocuirea, dacă este necesar.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию