Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru mulți oameni, drumurile noastre nu sunt tot timpul sigure și indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Touran 3. Nefiind capabili sa actionam asupra conditiilor de trafic, incercam sa avem macar o masina sigura! Dacă nu ești confortabil, dacă ai senzația că ești Volkswagen Touran 3 trage spre dreapta, atunci ești în bine. Am decis să scriem conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să descoperiți cauza acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza inițial cauzele unui Volkswagen Touran 3 care trage spre dreapta fără vibrații și, în final, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volkswagen Touran 3 care trage spre dreapta fără vibrații

Volkswagen Touran 3 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul Volkswagen Touran 3 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai tradiționale surse ale unei traiectorii nedreapte pe o mașină este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al mașinii. roți, această reglare se efectuează mai ales atunci când schimbați anvelopele. Chiar dacă este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea aliniamentului tău, poți să verifici pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă găsești uzură anormală la Volkswagen Touran 3, cert este că alinierea este de vină. În astfel de cazuri, mergeți la mecanicul sau expertul în anvelope pentru a le corecta.

Volkswagen Touran 3 trage spre dreapta din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. Într-adevăr, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Volkswagen Touran 3 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident, dacă trageți Volkswagen Touran 3 spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbi mai repede.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volkswagen Touran 2?

Volkswagen Touran 3 trage spre dreapta și simt vibrații:

Volkswagen Touran 3 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Touran 3 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Prima cauză cunoscută a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea deteriorate, nu își mai asumă meseria de amortizor și de liant între diferitele elemente ale transmisiei tale față, ceea ce va provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Volkswagen Touran 3 o trage spre dreapta. Verificați starea acestora și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul articolului nostru.

Volkswagen Touran 3 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Touran 3 trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, în plus față de defectul de traiectorie, să întâlnești o anumită vibrație sau zgomot de rulare. Într-adevăr, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce va provoca automat un defect de traiectorie. Verificați starea acestora și solicitați să le schimbați dacă este necesar.

Volkswagen Touran 3 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Touran 3 care trage spre dreapta si produce vibratii datorita amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare defecțiune asociată amortizoarelor poate deranja comportamentul natural al Volkswagen Touran 3. Ar trebui, chiar și așa, să întâmpinați un zgomot când conduceți. peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor dvs. și cereți mecanicului dvs. auto înlocuirea dacă este necesar.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Touran 2?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector