Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 care nu mai accelerează

Observarea unui comportament neobișnuit al motorului pe mașina lui nu este un semn bun. În realitate, motorul este componenta principală a mașinii tale și orice simptom al unei defecțiuni trebuie depistat instantaneu și trebuie să cauți motivul acestei defecțiuni. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care Volkswagen Touran 3 nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat acest document pentru a vă ajuta să înțelegeți baza defalcării dvs. Pentru a face acest lucru, vom analiza majoritatea motivelor care ar putea justifica ca Volkswagen Touran 3 să nu accelereze lin.

Volkswagen Touran 3 meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem lista noastră de motivele care pot declanșa Volkswagen Touran 3 să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai comune motive este că dvs aprinderea nu merge. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza defecțiunea și la ECU care în sine poate trimite informații proaste care îți vor afecta aprinderea. Poate părea că Volkswagen Touran 3 a fost pus în siguranță, nu fi reticent să examinezi acest articol pentru mai multe informații. Pentru a examina că una dintre aceste preocupări nu este scopul pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să vă rulați Volkswagen Touran 3 prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți examina starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă vă poate clarifica găurile de accelerație pe care le experimentați, dacă aveți doar una în situații normale Volkswagen Touran 3 nu ar trebui să pornească.

Volkswagen Touran 3 meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să acordăm atenție preocupărilor legate de injectoarele din Volkswagen Touran 3. Dacă aveți senzația că autovehiculul dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este foarte posibil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au blocat sau înfundat, care are ca rezultat un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, va perturba inevitabil performanța normală a acestuia, nu uitați să examinați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în cadrul verificării descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Volkswagen Touran 3, nu ezitați să răsfoiți articolul nostru mic pentru a scăpa de această defecțiune.

Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volkswagen Touran 2?

Volkswagen Touran 3 meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

O altă justificare probabilă pentru faptul că autovehiculul dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura distinctă a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se află într-un stadiu pronunțat de uzură, nu va aluneca eficient în manta sa și va genera o pierdere de putere, verificați starea de uzură.

Volkswagen Touran 3 meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele tipice ale un Volkswagen Touran 3 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este mort. De fapt, scopul ambreiajului este de a transfera energia de la motor la cutia de viteze care o va transmite apoi roților. Dacă acest disc este „neted”, nu vei mai putea transfera această putere la roți și vei descoperi că Volkswagen Touran 3 nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar turația motorului tău. vehiculul va avea dificultăți de ridicare. Răsfoiți articolul nostru despre ambreiajul care alunecă la Volkswagen Touran 3, pentru a-l testa și a verifica dacă nu este motivul defecțiunii dvs.

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Volkswagen Touran 3 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne confruntăm cu același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Daca Volkswagen Touran 3 tau nu mai accelereaza si ai impresia ca pulverizeaza sau ca ai picaturi la accelerare, este realist ca filtrul tau de combustibil este infundat. Consecința ar fi că sistemul dvs. de admisie complet este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu fi reticent să-l examinezi și să-l schimbi dacă este necesar. În cazul în care aveți impresia că automobilul dvs. crește singur în turații, examinați prin acest articol vă poate ajuta să descoperiți declanșatorul.

Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volkswagen Touran 2 pe poziție

Volkswagen Touran 3 meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Vehiculele de astăzi sunt echipate cu un număr tot mai mare de funcții pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest sistem. Cu toate acestea, în funcție de utilizare, este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai ales dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. Într-un astfel de caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volkswagen Touran 3 să nu mai accelereze. Verificați-l.

Volkswagen Touran 3 meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

În concluzie, ultimă justificare și, fără îndoială, cea mai puțin enervantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. mai mult, verifică sub capotă, motorul în funcțiune, nivelul de uzură al furtunurilor, ai grijă să nu te arzi. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca Volkswagen Touran 3 să nu țină inactiv, în acest caz consultați articolul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector