Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 3 care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Touran 3 și nu puteți afla de unde provine, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la aceste complicații. Dacă în cazul dvs., dvs Volkswagen Touran 3 se oprește în timpul conducerii , trebuie să fii mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește în timp ce conduceți poate cauza o mulțime de probleme diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din perspectiva modului în care Volkswagen Touran 3 se comportă atunci când moare în timpul conducerii. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate părțile care au fost identificate a fi implicate și cauza eșecului lor atunci când Volkswagen Touran 3 moare în timpul conducerii.

Volkswagen Touran 3 CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PIESELE IMPLICATE

În realitate, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre originea Volkswagen Touran 3 care moare în timpul conducerii. Examinați toate piesele care, dacă sunt deteriorate, vor fi cauza problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este una dintre piesele care generează multe bătăi de cap șoferilor. Evident, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau cauzată de o conducere „liniștită” a Volkswagen Touran 3. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet aglomerată, la o pierdere de putere și, eventual, blocând la ralanti. Examinați acest ghid cuprinzător pentru problemele supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Touran 3 se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să vă uitați la sistemul dvs. electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit, sau un circuit electric total deteriorat care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai dificile motive de detectat… Vă recomandăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a format un arc electric între un cablu și caroserie, totuși va trebui neapărat să contactați un specialist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 CARE INTREAZĂ în modul limp

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Touran 3. Dacă unitatea motorului Volkswagen Touran 3 se oprește fără avertisment atunci când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al dvs. actuator.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai evidente motive, fără combustibil, motorul se oprește. Adesea, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. În orice caz, Volkswagen Touran 3 ar putea scăpa în timp ce conduceți.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflexie ca cea descoperită înainte, însă, în această situație este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Touran 3 pot ieși din funcțiune sau vă pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea în general atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

PROBLEMA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la comutatorul său de aprindere, vă va cauza adesea probleme și va face ca Volkswagen Touran 3 să scape în timpul conducerii. Acest element, care este fundamental pentru pornirea mașinii dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Touran 3 să funcționeze normal în cazul în care se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima explicație principală un Volkswagen Touran 3 se oprește în timpul conducerii este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran meu trage spre stânga, ce să fac?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator deteriorat. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Volkswagen Touran 3, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta piesele principale ale motorului tău.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector