Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și nu contează dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Touran 2. Neavând capacitatea de a acționa asupra conditii de trafic, incercam sa avem minim un vehicul sigur! Dacă nu ești în largul tău, dacă ai senzația că ești Volkswagen Touran 2 trage spre stânga, atunci ești pe site-ul bun. Cu toții am ales să publicăm acest conținut pentru a vă ajuta să descoperiți sursa acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, vom verifica inițial cauzele unui Volkswagen Touran 2 care trage spre stânga fără vibrații și, pentru a încheia, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Volkswagen Touran 2 care trage spre stânga fără vibrații

Volkswagen Touran 2 trăgând spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu circumstanța Volkswagen Touran 2 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai clasice origini ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roțile, această reglare se face mai ales atunci când schimbați anvelopele. Chiar dacă este dificil sau chiar imposibil să cunoști starea alinierii tale, te poți uita pe pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă identifici uzură anormală la Volkswagen Touran 2, cert este că alinierea este de vină. În acest caz, mergeți la atelierul dumneavoastră sau la expertul în anvelope pentru a o corecta.

Volkswagen Touran 2 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre stânga. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Volkswagen Touran 2 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul de rănire în cazul în care Volkswagen Touran 2 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volkswagen Touran 3

Volkswagen Touran 2 trage spre stânga și experimentez vibrații:

Volkswagen Touran 2 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Touran 2 care trage spre stânga dar provoacă și vibrații în volan. Prima cauză cunoscută a erorii de traiectorie plus vibrații este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu se mai ocupă de treaba lor de amortizor și liant între diferitele părți auto ale sistemului de propulsie față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și la posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe una. lateral decât celălalt pe care Volkswagen Touran 2 o trage spre stânga. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre preocupările legate de blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru specific.

Volkswagen Touran 2 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Touran 2 trage spre stânga este unul dintre rulmenții dvs, în cele mai multe cazuri cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă defectul de traiectorie, să simți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce duce automat la un defect de traiectorie. Examinați starea lor și solicitați-le să fie schimbate dacă este necesar.

Volkswagen Touran 2 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Touran 2 care trage spre stânga și produce vibrații din cauza amortizoarelor. Indiferent de cupa amortizorului, arcuri obosite sau cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate perturba comportamentul obișnuit al Volkswagen Touran 2. Cu toate acestea, ar trebui să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau în viteză. denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți un înlocuitor de către tehnicianul auto, dacă este necesar.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran 2?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector