Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru cei mai mulți dintre noi, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și nu contează dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Volkswagen Touran 2. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem cel puțin un automobil sigur! Dacă nu ești confortabil, dacă ai senzația că ești Volkswagen Touran 2 trage spre dreapta, atunci ești în locul potrivit. Am ales să pregătim acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți sursa acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom arunca mai întâi o privire asupra cauzelor unui Volkswagen Touran 2 care trage spre dreapta fără vibrații și pentru a încheia, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

Volkswagen Touran 2 care trage spre dreapta fără vibrații

Volkswagen Touran 2 trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul Volkswagen Touran 2 care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai comune rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, de fapt, paralelismul este ajustarea unghiului vertical al roți, această reglare se efectuează mai ales atunci când schimbați anvelopele. Chiar dacă este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală la Volkswagen Touran 2, este probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În astfel de cazuri, mergeți la mecanicul sau expertul în anvelope pentru a rezolva problema.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen Touran 3, ce să faci?

Volkswagen Touran 2 trage spre dreapta din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este rațional ca Volkswagen Touran 2 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă întâlnești Volkswagen Touran 2 trăgând spre stânga din cauza presiunii în anvelope, vei accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Volkswagen Touran 2 trage spre dreapta și întâlnesc vibrații:

Volkswagen Touran 2 trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Volkswagen Touran 2 care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Primul declanșator de bază al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea deteriorate, nu își vor mai asuma rolul de amortizor și de liant între diferitele unități ale trenului tău de rulare față, ceea ce duce la o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât cealaltă pe care Volkswagen Touran 2 o trage spre dreapta. Verificați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să citiți conținutul nostru specific.

Volkswagen Touran 2 meu trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Volkswagen Touran 2 trage spre dreapta este unul dintre rulmenții dvs, în general cea din față, este moartă, ar trebui, în plus față de problema traiectoriei, să experimentați o vibrație singulară sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel de bine și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce cu siguranță ajunge într-o problemă de traiectorie. Verificați starea lor și modificați-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran 2 meu trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Volkswagen Touran 2 care trage spre dreapta si genereaza vibratii din cauza amortizoarelor. Fie că este vorba de cupa amortizorului, de arcuri obosite sau de un cilindru răsucit, orice problemă relevantă pentru amortizoare poate deranja comportamentul natural al Volkswagen Touran 2. Ar trebui, totuși, să simți un zgomot atunci când conduci peste denivelări sau pe depășiri de viteză. , de exemplu. Verificați starea amortizoarelor dvs. și solicitați un magazin de reparații înlocuirea, dacă este necesar.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector