Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 care nu mai accelerează

Observarea unui comportament neregulat al motorului pe mașina lui nu este un simptom bun. În realitate, motorul este organul principal al mașinii tale și orice semn de defecțiune trebuie depistat instantaneu și trebuie să cauți cauza acestei probleme. Dacă te afli vreodată în situația în care Volkswagen Touran 2 nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat această pagină pentru a vă ajuta să descoperiți baza eșecului dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom examina majoritatea motivelor care ar putea justifica ca Volkswagen Touran 2 să nu accelereze bine.

Volkswagen Touran 2 meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem lista noastră de cauzele care pot determina Volkswagen Touran 2 să nu mai accelereze corect. Una dintre cele mai generale cauze este că dvs aprinderea se strică. Vorbim despre aprindere, dar putem extinde, de asemenea, nefuncționarea corectă la ECU, care în sine poate transmite date proaste care vă vor perturba aprinderea. Poate părea că Volkswagen Touran 2 a fost pus în siguranță, nu fi reticent să examinezi acest conținut pentru mai multe detalii. Pentru a verifica dacă una dintre aceste probleme nu este scopul pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să rulați Volkswagen Touran 2 prin instrumentul de diagnosticare. În plus, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă, vă poate clarifica găurile de accelerație pe care ajungeți să le simțiți, dacă aveți doar una în circumstanțe normale Volkswagen Touran 2 nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran 3?

Volkswagen Touran 2 meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra problemelor cu injectoarele din Volkswagen Touran 2. Dacă aveți senzația că autovehiculul dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este destul de fezabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au obturat sau înfundat, care se termină într-un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care ca urmare va perturba mecanic performanțele normale ale acestuia, țineți cont să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în timpul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Volkswagen Touran 2, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru mic pentru a pune capăt acestei probleme.

Volkswagen Touran 2 meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

Un alt motiv posibil pentru faptul că autovehiculul dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura distinctă a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație devine vechi și se rupe, nu va aluneca corespunzător în manta sa și va produce o pierdere de putere, verificați nivelul de uzură.

Volkswagen Touran 2 meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Una dintre cauzele comune ale un Volkswagen Touran 2 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este mort. Adevărul este că sarcina ambreiajului este să transmită energia de la motor la cutia de viteze care apoi o va transmite roților. Dacă acest disc este „neted”, nu vei mai putea transmite această putere roților și vei descoperi că Volkswagen Touran 2 nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar turația motorului tău. vehiculul va avea dificultăți în creștere. Răsfoiți conținutul nostru despre ambreiajul care alunecă pe Volkswagen Touran 2, pentru a-l testa pe al tău și a verifica dacă nu este motivul defecțiunii tale.

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Touran rămâne aprinsă, ce să faci?

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Volkswagen Touran 2 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne confruntăm cu același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Daca Volkswagen Touran 2 tau nu mai accelereaza si ai impresia ca pulverizeaza sau ca ai picaturi la accelerare, este posibil ca filtrul de combustibil sa fie blocat. Efectul ar fi că întreaga unitate de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa corect. Nu fi reticent să-l verifici și să-l schimbi dacă este cazul. În cazul în care aveți impresia că mașina dvs. crește în turații de la sine, răsfoiți acest conținut care ar trebui să vă ajute să localizați cauza.

Volkswagen Touran 2 meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Automobilele de astăzi sunt echipate cu un număr tot mai mare de opțiuni pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest sistem. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai ales dacă faceți călătorii scurte și vă puteți monta mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volkswagen Touran 2 să nu mai accelereze. Examinați-l.

Volkswagen Touran 2 meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

Pentru a rezuma, ultimul motiv și, fără îndoială, cel mai puțin enervant pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să provoace o lipsă de aer sau de combustibil, ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. mai mult, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această situație, este posibil ca Volkswagen Touran 2 să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Volkswagen Touran?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector