Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Touran 2 și nu puteți identifica de unde vine, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să descoperiți răspunsuri la aceste complicații. Dacă în cazul dvs., dvs Volkswagen Touran 2 se oprește în timpul conducerii , trebuie să fiți mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să descoperiți cauza problemei. Veți fi bucuroși să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește în timp ce conduceți poate provoca o mulțime de probleme diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din perspectiva modului în care Volkswagen Touran 2 se comportă atunci când moare în timp ce conduceți. . Pentru a realiza acest lucru, vom enumera acum toate componentele care s-au găsit a fi implicate și cauza eșecului lor atunci când Volkswagen Touran 2 moare în timpul conducerii.

Volkswagen Touran 2 CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PIÈȚELE ÎN CARE

De fapt, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre originea Volkswagen Touran 2 care moare în timpul conducerii. Examinați toate piesele care, dacă sunt deteriorate, vor fi cauza problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care creează destul de multe bătăi de cap șoferilor. Evident, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau cauzată de o conducere „liniștită” a Volkswagen Touran 2. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet înfundată, la o pierdere de putere și posibil să se blocheze la ralanti. Răsfoiți acest articol cuprinzător la problemele supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Touran 2 se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să verificați sistemul dvs. electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate declanșa un scurtcircuit sau un circuit electric complet deteriorat care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai dificile motive de detectat… Vă sugerăm să încercați să descoperiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a format un arc electric între un cablu și caroserie, totuși veți avea cu siguranță pentru a contacta un profesionist pentru a remedia această problemă.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran 3?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Touran 2. Dacă motorul Volkswagen Touran 2 se oprește în mod neașteptat atunci când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai raționale motive, fără combustibil, motorul se oprește. Adesea, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Indiferent de tehnică, Volkswagen Touran 2 s-ar putea opri în timpul conducerii.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca și înainte, totuși, în această circumstanță este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Touran 2 pot ieși din funcțiune sau vă pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea de obicei atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la contactul său, uneori vă va declanșa probleme și va declanșa Volkswagen Touran 2 să se oprească în timp ce conduceți. Această piesă, care este importantă pentru pornirea mașinii dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Touran 2 să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cea mai importantă cauză a unui Volkswagen Touran 2 se oprește în timpul mersului este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Touran 2, ce să fac?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este și posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator deteriorat. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Volkswagen Touran 2, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta cele mai importante părți ale motorului tău.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию