Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Touran 2 care accelerează singur

Vehiculele din ziua de azi sunt o sursă constantă de bătăi de cap de toate tipurile și, între întreținerea frecventă și defecțiunile neașteptate, ele reprezintă adesea un articol cu ​​buget mare. Dar, din păcate, nu toate defecțiunile sunt doar o chestiune de bani. Unele dintre ele ne pot pune în pericol siguranța, cum ar fi atunci când dvs Volkswagen Touran 2 accelerează de la sine . Despre asta este conținutul de astăzi. Știm că această performanță a Volkswagen Touran 2 poate fi cu adevărat nesigură și te sperie, așa că ar trebui să rezolvi acest lucru cât mai curând posibil, deoarece folosirea Volkswagen Touran 2, dacă aceasta este circumstanța, nu este sigură. De aceea, vom începe cu Volkswagen Touran 2 care accelerează singur la rece, iar apoi vom vedea cum Volkswagen Touran 2 accelerează singur atunci când accelerează cald.

Volkswagen Touran 2 AL MEU CARE SE ACCELEREAZĂ DE SINGUR CÂND RECE

Mai întâi vom trata problemele legate de dvs Volkswagen Touran 2 accelerează de la sine tocmai când este rece. Prima tehnică, cel mai probabil este automată demarorul este nereglat sau defect , și da, la rece va fi activat și dacă este reglat incorect, poate trimite informații greșite la admisie și acest lucru poate duce la o turație de ralanti a motorului prea mare. A doua posibilitate este ca dvs senzorul de temperatură este în stare proastă , astfel încât Volkswagen Touran 2 accelerează singur la rece, deoarece de obicei va funcționa mai bine și va oferi informațiile corecte ECU-ului când este cald. Dacă ați verificat aceste două puncte și nu sunt cauza problemei dvs., va trebui să duceți Volkswagen Touran 2 la tehnicianul dvs. auto.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Touran?

Volkswagen-ul MEU Touran 2 accelerează fără niciun motiv CÂND FIERD

Vom vedea acum cum dvs Volkswagen Touran 2 accelerează singur chiar și când este cald. Deci, dacă mașina dvs. este un vehicul cu motor pe benzină, nu uitați să aruncați o privire asupra stării corpului dvs. de accelerație. Fără îndoială, corpul de accelerație, atunci când este înfundat, poate declanșa probleme cu alimentarea cu aer în interiorul motorului atunci când este fierbinte, circumstanță în care amestecul dvs. de aer/combustibil ar putea să nu fie bun și turația de mers în gol a Volkswagen Touran 2 poate scăpa de sub control, deci este de fapt destul de ușor să curățați această parte. În plus, dacă controlul pentru ralanti este înfundat, așa cum sugerează și numele, această piesă este concepută pentru a controla turația în ralanti a Volkswagen Touran 2, așa că este ușor să-l scoateți și să îl curățați pentru a vedea dacă nu este cauza problemei dvs. În cele din urmă, în cele mai comune motive pentru care un motor rămâne fără combustibil la un Volkswagen Touran 2, un alternator slăbit poate declanșa un Volkswagen Touran 2 să accelereze singur chiar și atunci când este fierbinte. Fără îndoială, alternatorul care furnizează energie mașinii tale va furniza, dacă se obosește, mult mai puțină putere, iar autovehiculul care realizează acest lucru va crește turația motorului pentru a se potrivi cu puterea de ieșire, încearcă să vezi cum face. Daca, in schimb, ai impresia ca Volkswagen Touran 2 tau nu merge bine la ralanti, nu te gandi de doua ori sa consulti acest articol dedicat, care s-ar putea sa iti ofere mai multe solutii pentru a-ti rezolva problema.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию