Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Tiguan care nu mai accelerează

Distingerea unui comportament neregulat al motorului pe mașina lui nu este un semnal bun. Într-adevăr, unitatea motorului este componenta principală a mașinii dvs. și orice indiciu de avarie trebuie identificat imediat și trebuie să căutați motivul acestei defecțiuni. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care Volkswagen Tiguan nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am scris acest articol pentru a vă ajuta să aflați sursa eșecului dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza o mare parte din motivele care ar putea justifica ca Volkswagen Tiguan să nu accelereze corect.

Volkswagen Tiguan meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea motivele care vă pot determina Volkswagen Tiguan să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai generale motive este că dvs aprinderea se strică. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza defecțiunea și la ECU care în sine poate transmite informații proaste care vă vor deranja aprinderea. Se poate întâmpla ca Volkswagen Tiguan să fie pus în siguranță, nu fi reticent să răsfoiți acest articol pentru mai multe detalii. Pentru a verifica că una dintre aceste probleme nu este cauza pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să vă rulați Volkswagen Tiguan prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți examina starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă vă poate explica găurile de accelerație pe care le simțiți, dacă aveți doar una în situații normale Volkswagen Tiguan dvs. nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Tiguan, ce să faci?

Volkswagen-ul meu Tiguan nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra complicațiilor cu injectoarele din Volkswagen Tiguan. Dacă aveți senzația că vehiculul dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este destul de fezabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au blocat sau înfundat, ceea ce duce la un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, îi va perturba automat performanța normală, nu uitați să examinați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în timpul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați micul nostru articol pentru a scăpa de această defecțiune.

Volkswagen Tiguan meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

Un alt motiv posibil pentru faptul că vehiculul dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se îmbătrânește și se rupe, nu va aluneca corect în manta sa și va crea o pierdere de putere, verificați nivelul de uzură.

Volkswagen-ul meu Tiguan nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele de bază ale un Volkswagen Tiguan care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este depășit. Adevărul este că sarcina ambreiajului este să transfere puterea de la motor la cutia de viteze care apoi o va transmite roților. Dacă acest disc este „neted”, nu vei mai reuși să transferi această putere asupra roților și vei descoperi că Volkswagen Tiguan nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar viteza vehiculului tău va avea dificultatea in crestere. Răsfoiți articolul nostru despre ambreiajul care alunecă la Volkswagen Tiguan, pentru a-l testa și a verifica dacă nu este cauza defecțiunii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Tiguan

Simt o pierdere de putere atunci când accelerez cu Volkswagen Tiguan din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, avem de-a face cu același tip de probleme ca și injectoarele blocate. Dacă Volkswagen Tiguan nu mai accelerează și ai senzația că pulverizează sau că ai picături la accelerare, este realist că filtrul tău de combustibil este înfundat. Rezultatul ar fi că întreaga unitate de admisie este la ralanti și, prin urmare, unitatea de motor nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu fi reticent să-l examinezi și să-l schimbi dacă este necesar. În cazul în care aveți senzația că autovehiculul dvs. crește singur în turații, citiți acest articol, vă poate ajuta să determinați declanșatorul.

Volkswagen Tiguan meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Mașinile de astăzi sunt construite cu tot mai multe caracteristici pentru a limita emisiile de poluare, filtrul de particule fac parte din acest sistem. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai ales dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Volkswagen Tiguan să nu mai accelereze. Inspectați-l.

Volkswagen Tiguan meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

Pentru a rezuma, ultima explicație și, cu siguranță, cea mai puțin enervantă pentru dvs., este posibil ca unul dintre furtunurile dvs. de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil, ceea ce va duce la o mașină care nu mai accelerați, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această împrejurare, este posibil ca Volkswagen Tiguan să nu țină inactiv, în acest caz consultați articolul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile la Volkswagen Tiguan?
Ссылка на основную публикацию