Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Tiguan care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Tiguan și nu puteți identifica de unde provine, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți soluții la aceste probleme. Dacă în cazul dvs., dvs Volkswagen Tiguan se oprește deși conduce , trebuie să fii mai mult decât îngrijorat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește deși conduceți poate provoca o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din punctul de vedere al modului în care Volkswagen Tiguan se comportă atunci când moare, deși conducere. Pentru a realiza acest lucru, vom enumera acum toate componentele care au fost identificate a fi implicate și cauza eșecului lor atunci când Volkswagen Tiguan moare deși conduce.

Volkswagen Tiguan CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PIESELE IMPLICATE

De fapt, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre originea Volkswagen Tiguan care moare în timpul conducerii. Examinați toate componentele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei pe care o întâlniți.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care provoacă multe bătăi de cap șoferilor. De fapt, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau din cauza unei conduceri „liniștite” a Volkswagen Tiguan. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet blocat, o pierdere a puterii și, posibil, blocarea la ralanti. Răsfoiți acest articol detaliat la complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Tiguan se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să vă examinați sistemul electric, fie că este un fir de împământare, de exemplu, care poate declanșa un scurtcircuit, sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Aceasta este una dintre cele mai dificile cauze de detectat… Vă sugerăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a format un arc electric între un cablu și caroserie, cu toate acestea veți avea cu siguranță pentru a contacta un specialist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână la Volkswagen Tiguan?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Tiguan. Dacă motorul dvs. Volkswagen Tiguan se oprește în mod neașteptat când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai raționale declanșatoare, fără combustibil, motorul se oprește. Ocazional, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Oricare dintre metode, Volkswagen Tiguan ar putea scăpa deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca cea descoperită înainte, totuși, în acest scenariu este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Tiguan pot ieși din funcțiune sau pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă cu injecția va apărea în majoritatea cazurilor când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în special în ceea ce privește comutatorul său de aprindere, vă va declanșa adesea probleme și vă va declanșa Volkswagen Tiguan să scape deși conduce. Această piesă, care este importantă pentru pornirea autovehiculului dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Tiguan să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cea mai importantă explicație un Volkswagen Tiguan se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această origine este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen Tiguan

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este și posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Volkswagen Tiguan, deoarece nu va mai putea alimenta cele mai importante părți ale motorului tău.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию