Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Polo 5 care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Volkswagen Polo 5 și nu puteți afla de unde vine, nu vă faceți griji, suntem aici doar pentru a vă ajuta să găsiți soluții la aceste probleme. Dacă în situația dvs., dvs Volkswagen Polo 5 se oprește deși conduce , trebuie să fii mai mult decât tulburat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să descoperiți, totuși, că un vehicul care se oprește deși conduceți poate declanșa o mulțime de probleme diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din punctul de vedere al modului în care Volkswagen Polo 5 se comportă atunci când moare, deși conducere. Pentru a realiza acest lucru, vom enumera acum toate părțile care s-au găsit a fi implicate și declanșarea eșecului lor atunci când Volkswagen Polo 5 moare deși conduce.

Volkswagen Polo 5 CARE se oprește DEȘI CONDUCEȚI: PĂRȚELE ÎN CARE

De fapt, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre originea Volkswagen Polo 5 care moare în timpul conducerii. Examinați toate elementele care, dacă sunt deteriorate, vor fi declanșatorul problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este una dintre componentele care provoacă multe bătăi de cap șoferilor. De fapt, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau cauzată de o conducere „liniștită” a Volkswagen Polo 5. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet blocată, la o pierdere de putere. și posibil să se blocheze la ralanti. Citiți acest ghid complet pentru problemele supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Volkswagen Polo 5 se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să verificați sistemul dvs. electric, fie că este un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit, sau un circuit electric complet deteriorat care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai complicate motive de detectat… Vă recomandăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, cu toate acestea, cu siguranță va trebui să contactați un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța aerului condiționat la Volkswagen Polo 4?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei piese este de a controla turația de ralanti a motorului Volkswagen Polo 5. Dacă unitatea motorului Volkswagen Polo 5 se oprește în mod neașteptat când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului. .

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai logice motive, fără combustibil, motorul se oprește. Adesea, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Oricare dintre metode, Volkswagen Polo 5 s-ar putea opri deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflexie ca cea descoperită înainte, totuși, în această situație este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Volkswagen Polo 5 pot ieși din funcțiune sau vă pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea de obicei atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

PROBLEMA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la contactul său, uneori vă va cauza probleme și va face ca Volkswagen Polo 5 să se oprească deși conduceți. Această componentă, care este importantă pentru pornirea mașinii, servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Volkswagen Polo 5 să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cea mai importantă explicație un Volkswagen Polo 5 se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această origine este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Polo 3?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este și posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator deteriorat. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica Volkswagen Polo 5 să funcționeze, deoarece nu va mai putea alimenta cele mai importante părți ale unității dvs. de motor.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Polo 5, accesați categoria noastră Volkswagen Polo 5.

Legătura cu publicația principală