Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Polo 5 care accelerează singur

Vehiculele din ziua de azi sunt o sursă constantă de bătăi de cap de tot felul și, între serviciul de rutină obișnuit și defecțiuni neprevăzute, tind să fie un articol cu ​​buget mare. Dar, din păcate, nu toate defecțiunile sunt pur și simplu o chestiune de bani. Unele dintre ele ne pot pune în pericol siguranța, cum ar fi atunci când dvs Volkswagen Polo 5 accelerează de la sine . Despre asta este pagina de conținut de astăzi. Știm că acest comportament al Volkswagen Polo 5 poate fi cu adevărat riscant și să vă sperie, așa că ar trebui să corectați acest lucru cât mai curând posibil, deoarece utilizarea Volkswagen Polo 5, dacă acesta este cazul, nu este sigură. De aceea, vom începe cu Volkswagen Polo 5 care accelerează singur atunci când este rece, iar apoi vom descoperi cum Volkswagen Polo 5 accelerează singur atunci când accelerează cald.

Volkswagen Polo 5 AL MEU CARE SE ACCELEREAZĂ DE SINGUR CÂND E RECE

Mai întâi vom rezolva grijile legate de dvs Volkswagen Polo 5 accelerează de la sine doar la rece. Prima strategie, cel mai probabil este automat demarorul este nereglat sau defect , și da, la rece va fi activat și dacă este reglat incorect, poate trimite informații greșite la admisie și acest lucru poate duce la o turație prea mare de ralanti a motorului. A doua oportunitate este ca dvs senzorul de temperatură este în stare proastă , astfel încât Volkswagen Polo 5 accelerează de la sine atunci când este rece, deoarece în general va funcționa mai bine și va oferi informațiile potrivite ECU atunci când este cald. Dacă ați examinat aceste două puncte și nu sunt cauza problemei dvs., va trebui să vă duceți Volkswagen Polo 5 la mecanicul dvs. auto.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Polo nu funcționează Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 5 MEU accelerează fără niciun motiv CÂND FIERD

Vom descoperi acum cum dvs Volkswagen Polo 5 accelerează singur chiar și când este cald. Deci, dacă mașina dvs. este un vehicul cu motor pe benzină, nu uitați să aruncați o privire asupra stării corpului dvs. de accelerație. Fără îndoială, corpul clapetei, atunci când este înfundat, poate provoca complicații cu alimentarea cu aer în interiorul motorului atunci când este fierbinte, caz în care amestecul dvs. de aer/combustibil ar putea să nu fie bun și turația de mers în gol a Volkswagen Polo 5 poate scăpa de sub control. , deci este destul de simplu să curățați această parte. Pe de altă parte, dacă controlul turației în ralanti este înfundat, așa cum sugerează și numele, această piesă este concepută pentru a controla turația în ralanti a Volkswagen Polo 5, așa că este ușor să o scoateți și să o curățați pentru a descoperi dacă nu este cauza dvs. materie. În cele din urmă, în cei mai comuni factori pentru ca un motor să rămână fără combustibil pe un Volkswagen Polo 5, un alternator slăbit poate determina un Volkswagen Polo 5 să accelereze singur chiar și atunci când este fierbinte. Fără îndoială, alternatorul care furnizează energie mașinii tale va furniza, dacă obosește, mult mai puțină putere, iar autovehiculul care își dă seama de acest lucru va crește turația motorului pentru a se potrivi cu puterea de ieșire, încercați-l pentru a descoperi cum funcționează. Daca totusi ai impresia ca Volkswagen Polo 5 tau nu merge bine la ralanti, nu ezita sa consulti aceasta pagina de continut dedicata, care eventual iti poate oferi mai multe solutii pentru a-ti remedia problema.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Polo 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Polo 5.

Legătura cu publicația principală