Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volanul meu este blocat pe Volvo S60, ce pot face?

Astăzi vom analiza o problemă care poate părea neimportantă pentru mulți dintre voi, dar care s-a întâmplat cu mulți proprietari de mașini noi! De fapt, vom vorbi despre subiectul unui volan blocat pe Volvo S60 meu și ce să fac dacă vă aflați în acest scenariu? Poate părea logic, dar atunci când nu cunoașteți mașinile în profunzime, să vă aflați stând în fața volanului Volvo S60 dvs. blocat poate fi deconcertant. În acest articol, vom încerca mai întâi să vă arătăm de ce volanul mașinii dvs. este blocat și, în plus, cum puteți debloca volanul Volvo S60.

De ce este blocat volanul meu Volvo S60?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu sursa problemei cu care vă confruntați. Fiind confruntat cu o Volanul blocat pe Volvo S60 nu înseamnă că nemanul mașinii tale este blocat sau rupt și nici nu înseamnă neapărat că va trebui să-ți repari cheia sau cilindrul mașinii. Din fericire pentru tine, este pur și simplu un componentă de siguranță. Chiar și așa, dacă nimeni nu ți-a dezvăluit cum asta sistem antifurt auto funcționează, nu poți să-l inventezi. Rolul acestui sistem este de a blocați direcția și, prin urmare, volanul dvs. Volvo S60, deci un posibil hoț, indiferent dacă este capabil să pornească mașina dvs., nu va putea să-și modifice direcția și, prin urmare, să o conducă liber cu Volvo S60. Acest dispozitiv funcționează practic, odată ce ai scos cheia din cilindrul mașinii tale, dacă miști volanul, acesta se va bloca datorită unei limbi care va fi introdusă între pinioanele coloanei de direcție. Acest simplu sistem antifurt auto previne un număr bun de furturi de mașini, asigurați-vă că îl activați ori de câte ori coborâți din mașină.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volvo S60 meu, ce pot face?

Cum debloc volanul Volvo S60 al meu?

Acum că am descoperit de ce este blocat volanul dvs., ne vom uita la secțiunea de care aproape sigur sunteți cel mai entuziasmat, cum să deblochezi volanul tău Volvo S60? Aproape sigur că ești acasă și vrei să mergi la serviciu, așa că este timpul să descoperi răspunsul la problema ta. Există 3 tehnici pentru a debloca volanul mașinii tale:

 • Dezactivați sistemul antifurt al dvs. Volvo S60?:

  Aceasta este procedura cea mai puțin dificilă și va fi cu siguranță răspunsul la problema dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să puneți cheia în cilindrul de contact al mașinii dvs., apoi să încercați să o întoarceți, în mod normal ar trebui să fie blocată (nu vă gândiți de două ori să citiți pagina noastră de conținut care se ocupă de problema unei chei blocate pe aVolvo S60), pentru a debloca volanul Volvo S60 dvs., va trebui să îl faceți să se întoarcă între timp în timp ce încercați să rotiți cheia în Neiman. Volanul ar trebui să fie blocat, dar cel puțin într-un fel ar trebui să aveți un pic de joc, care ar trebui să vă permită să faceți această micro rotație și, ca rezultat remediați problema blocării volanului la Volvo S60.

  .

 • Deșurubați cilindrul de pe Volvo S60:

  Al doilea scenariu este că, dacă nu ați reușit să gestionați volanul blocat al Volvo S60 dvs. folosind soluția clasică, este posibil să vă confruntați cu o altă problemă și nu dispozitivul dvs. de blocare a volanului este responsabil. Este posibil ca cilindrul dvs. să se fi prins pe măsură ce timpul trece. Pentru a-l debloca, va trebui să aplicați un spray, cum ar fi WD40, de exemplu, și să pulverizați interiorul cilindrului, lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a încerca să vă deblocați din nou volanul. Amintiți-vă că dacă funcționează va trebui să vă gândiți să cumpărați și să schimbați cilindrul mașinii dvs. pentru că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla din nou.

 • Schimbați cilindrul de blocare al Volvo S60:

  Ca sa inchei, ultima probabilitate, daca desi ai incercat sa iti deblochezi cilindrul, nu ai nimic de facut, volanul ramane blocat pentru ca cheia ta nu vrea sa se intoarca, trebuie doar sa schimbați contactul Volvo S60. Acest proces nu este foarte complicat dacă ai niște elemente fundamentale în mecanică. Va trebui pur și simplu să aveți grijă să cumpărați un model potrivit pentru Volvo S60 dumneavoastră. În orice alt caz, mergi la mecanicul tău care va putea face acest proces pentru tine.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию