Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volanul blocat pe Porsche Cayenne al meu, ce pot face?

În acest articol ne vom concentra asupra unei probleme care ar putea părea superficială pentru mulți dintre voi, dar care s-a întâmplat cu mulți proprietari de mașini noi! De fapt, ne vom referi la subiectul unui volan blocat pe Porsche Cayenne al meu și ce să fac dacă îți dai seama că te afli în acest scenariu? Poate părea evident, dar atunci când nu cunoști mașinile în detaliu, a te afla stând în fața volanului Porsche Cayenne-ul tău blocat poate fi deconcertant. În acest articol, vom încerca mai întâi să vă arătăm de ce volanul mașinii dvs. este blocat și, în plus, cum să deblocați volanul Porsche Cayenne.

De ce este blocat volanul Porsche Cayenne al meu?

Deci, să începem articolul nostru cu sursa problemei cu care vă confruntați. Fiind confruntat cu a Volanul blocat pe Porsche Cayenne nu indică faptul că nemanul mașinii tale este blocat sau rupt și nici nu înseamnă neapărat că va trebui să-ți repari cheia sau cilindrul mașinii. Din fericire pentru tine, este pur și simplu un componentă de siguranță. Cu toate acestea, dacă nimeni nu ți-a dezvăluit cum acest lucru sistem antifurt auto funcționează, nu poți să-l inventezi. Scopul acestei unități este de a blocați direcția și, prin urmare, volanul Porsche Cayenne, deci un posibil hoț, indiferent dacă reușește să-ți pornească mașina, nu va putea să-și schimbe direcția și ca urmare să o conducă liber cu Porsche Cayenne-ul tău. Acest dispozitiv funcționează practic, odată ce ai scos cheia din cilindrul mașinii tale, dacă miști volanul, acesta se va bloca datorită unei limbi care va fi implantată între pinioanele coloanei de direcție. Acest simplu sistem antifurt auto oprește o cantitate semnificativă de furturi de mașini, asigurați-vă că îl activați de fiecare dată când coborâți din mașină.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână la Porsche Cayenne?

Cum debloc volanul Porsche Cayenne al meu?

Acum că am aflat de ce este blocat volanul dvs., ne vom uita la secțiunea despre care, aproape sigur, sunteți cel mai curios, cum să deblochezi volanul Porsche Cayenne-ul tău? Aproape sigur că ești acasă și vrei să mergi la muncă, așa că este timpul să descoperi remediul pentru problema ta. Există 3 soluții pentru a debloca volanul mașinii tale:

 • Dezactivați sistemul antifurt al Porsche Cayenne-ul dvs.?:

  Aceasta este cea mai puțin complicată tehnică și va fi cu siguranță remediul pentru problema dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să puneți cheia în cilindrul de aprindere al mașinii dvs., apoi să încercați să o întoarceți, atunci ar trebui să fie blocată în mod normal (nu ezitați să consultați articolul nostru care se ocupă de problema unei chei blocate pe un Porsche Cayenne), pentru a debloca volanul Porsche Cayenne-ul tău, va trebui să-l faci să se rotească între timp în timp ce încerci să răsuci cheia în Neiman. Volanul ar trebui să fie blocat, dar cel puțin într-un fel ar trebui să aveți un pic de joc care să vă permită să faceți această micro rotație și, în consecință remediați problema blocării volanului la Porsche Cayenne.

  .

 • Deșurubați cilindrul Porsche Cayenne:

  A doua posibilitate este că, dacă nu ați reușit să gestionați volanul blocat al Porsche Cayenne folosind procesul convențional, s-ar putea să vă confruntați cu o altă problemă și nu dispozitivul dvs. de blocare a volanului este responsabil. S-ar putea ca cilindrul dvs. să fi blocat în timp. Pentru a-l debloca, va trebui să folosiți un spray, cum ar fi WD40, de exemplu, și să pulverizați interiorul cilindrului, lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a încerca să vă deblocați din nou volanul. Rețineți că, dacă funcționează, va trebui să vă gândiți să cumpărați și să schimbați cilindrul mașinii dvs. pentru că pe termen lung se va întâmpla din nou.

 • Schimbați cilindrul de închidere al Porsche Cayenne:

  Pentru a încheia, ultima probabilitate, dacă, deși ai încercat să-ți deblochezi cilindrul, nu ai nimic de făcut, volanul tău continuă să fie blocat pentru că cheia nu vrea să se întoarcă, trebuie doar să Schimbați contactul Porsche Cayenne. Această procedură nu este foarte problematică dacă aveți niște principii fundamentale în mecanică. Va trebui doar să aveți grijă să cumpărați un model compatibil cu Porsche Cayenne. În orice alt caz, mergeți la atelierul dvs. de reparații care va putea face această procedură pentru dvs.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Porsche Cayenne, accesați categoria noastră Porsche Cayenne.

Legătura cu publicația principală