Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volanul blocat pe Kia Forte, ce pot face?

În acest articol, vom acorda atenție unei probleme care ar putea părea neimportantă pentru mulți dintre voi, dar care s-a întâmplat cu mulți proprietari de mașini noi! De fapt, ne vom referi la subiectul unui volan blocat pe Kia Forte mea și cum să procedez dacă îți dai seama că te afli în această situație? Poate părea logic, dar atunci când nu cunoști mașinile în detaliu, să te lupți cu volanul Kia Forte blocat poate fi deconcertant. Pe această pagină, vom încerca mai întâi să explicăm de ce volanul mașinii tale este blocat și, în al doilea rând, cum să deblochezi volanul Kia Forte.

De ce este blocat volanul Kia Forte al meu?

Deci, să începem conținutul nostru cu cauza problemei cu care vă confruntați. Fiind confruntat cu o Volanul blocat pe Kia Forte nu indică faptul că nemanul mașinii tale este blocat sau rupt și nici nu indică automat că va trebui să repari cheia sau cilindrul mașinii. Din fericire pentru tine, este pur și simplu un componentă de siguranță. Chiar și așa, dacă nimeni nu ți-a dezvăluit cum asta sistem antifurt auto funcționează, nu poți să-l inventezi. Scopul acestei unități este de a blocați direcția și, prin urmare, volanul Kia dvs. Forte, așa că un posibil hoț, indiferent dacă este sau nu capabil să pornească mașina dvs., nu va putea să-și schimbe direcția și, prin urmare, să o circule liber cu Kia Forte. Această unitate funcționează simplu, odată ce ai scos cheia din cilindrul mașinii tale, dacă miști volanul, se va bloca datorită unei limbi care va fi implantată între pinioanele coloanei de direcție. Acest simplu sistem antifurt auto ajută la prevenirea unui număr mare de furturi de mașini, nu uitați să-l activați de fiecare dată când coborâți din mașină.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului la Kia Forte, ce să fac?

Cum debloc volanul Kia Forte al meu?

Acum că am aflat de ce este blocat volanul dvs., vom verifica întrebarea de care probabil sunteți cel mai interesat, cum să deblochezi volanul Kia Forte? Probabil că ești acasă și vrei să mergi la serviciu, așa că este timpul să obții răspunsul la necazul tău. Există 3 abordări pentru a debloca volanul mașinii tale:

 • Dezactivați sistemul antifurt al Kia Forte?:

  Aceasta este cea mai simplă procedură și va fi cu siguranță remediul pentru problemele tale. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să puneți cheia în cilindrul de contact al mașinii dvs., apoi să încercați să o întoarceți, atunci în mod normal ar trebui să fie blocată (nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut care rezolvă problema unei chei blocate pe aKia Forte), pentru a debloca volanul Kia Forte, va trebui să îl faceți să se rotească în același timp când încercați să rotiți cheia în Neiman. Volanul ar trebui să fie blocat, dar cel puțin într-un fel ar trebui să aveți puțin joc care să vă permită să faceți această micro rotație și, prin urmare, rezolvați problemele de blocare a volanului la Kia Forte.

  .

 • Deșurubați cilindrul de pe Kia Forte:

  A doua alternativă este că, dacă nu ați reușit să gestionați volanul blocat al Kia Forte folosind metoda obișnuită, vă puteți confrunta cu o altă problemă și nu unitatea de blocare a volanului este cea care este de vină. Se poate ca cilindrul tău să se fi prins de-a lungul anilor. Pentru a-l debloca, va trebui să aplicați un spray, cum ar fi WD40, de exemplu, și să pulverizați interiorul cilindrului, lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a încerca să vă deblocați din nou volanul. Fii conștient că dacă va reuși va trebui să te gândești să cumperi și să schimbi cilindrul mașinii tale pentru că până la urmă se va întâmpla din nou.

 • Schimbați cilindrul de închidere al Kia Forte:

  Pentru a termina, ultima posibilitate, dacă, în ciuda faptului că ai încercat să-ți deblochezi cilindrul, nu ai nimic de făcut, volanul tău rămâne blocat pentru că cheia nu vrea să se rotească, trebuie doar să Schimbați contactul Kia Forte. Acest proces nu este foarte problematic dacă aveți niște elemente de bază în mecanică. Va trebui doar să ai grijă să cumperi un model compatibil cu Kia Forte ta. În caz contrar, mergeți la atelierul dvs. de reparații, care va putea face acest proces pentru dvs.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Kia Forte, aruncați o privire la categoria Kia Forte.

Legătura cu publicația principală